ПРЕСУДА НАСИЛНИКУ ИЗ ВРАЊА: 12 година затвора за Зорана који је жени сипао сону киселину у очи и на лице

Ј.Д.Љ.

28. 06. 2022. у 14:51

ОСНОВНИ суд у Панчеву осудио је на 12 година затвора Зорана К. јер је 24. марта отео, злостављао и сипао киселину у очи партнерки.

ПРЕСУДА НАСИЛНИКУ ИЗ ВРАЊА: 12 година затвора за Зорана који је жени сипао сону киселину у очи и на лице

Зоран Костић / Приватна архива

Оптужним предлогом које је Основно јавно тужилаштво у Панчеву поднело Основном суду у Панчеву против Зорана К. због постојања оправдане сумње да је извршио кривично дело противправно лишење слободе, кривично дело излагање опасности и кривично дело тешка телесна повреда када је дана 24. 3. 2022. године оштећену Наду С. након вербалне расправе држао затворену на свиреп начин, а потом јој сипао сону киселину у очи. 

Основни суд у Панчеву донео је првостепену пресуду којом је Зорана К. осудио на казну затвора у трајању од 12 година, док је притвор, претходно одређен, продужио до упућивања у Установу за издржавање кривичне санкције.

Како је Основно јавно тужилаштво у Панчеву у оптужном предлогу тражило да се оптуженом Зорану К. изрекне казна затвора у трајању од 15 година и 6 месеци и како Суд није изрекао предложену кривичну санкцију, Основно јавно тужилаштво у Панчеву ће поднети жалбу на пресуду Основног суда у Панчеву због одлуке о кривичној санкцији Апелационом суду у Београду.

БОНУС ВИДЕО: 

ПОРОДИЧНА ТРАГЕДИЈА У ВРШЦУ: Кућа у којој је полицајац случајно упуцао оца

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

САУЧЕШЋЕ ПОРОДИЦАМА, ИЗДРЖИТЕ Познати потресени масакром на Цетињу - бројне објаве на мрежама, отказани наступи