ТРАГИЧАН КРАЈ ПОТРАГЕ ЗА ДЕВОЈКОМ: Жандармерија пронашла тело младе Јоване

Новости онлине

08. 05. 2021. у 13:10

ДАНАС око 12.30 рониоци Жандармерије извукли су Гружанског језера тело Јоване Ђ. (21) из Крагујевца која се у овој хидроакумулацији прејуче утопила.

ТРАГИЧАН КРАЈ ПОТРАГЕ ЗА ДЕВОЈКОМ: Жандармерија пронашла тело младе Јоване

Зоран Јовановић

Тело младе Крагујевачке пронађено је, како сазнајемо, близу места где ју је вода прогутала.

Јована Ђ. је у четвртак са четворо пријатеља проводила дан на Гружанском језеру. Друштво се возило гуменим чамцем, после чега су Јована, њен друг и другарица прешли на даску за сурфовање. Нешто касније сво троје су пали са даске у воду.

Јована, која према незваничним сазнањима, није била добар пливач је одмах нестала испод површине, док су младић и девојка успели да допливају до обале где их је сачекао један риболовац.

Сви напори да се тог дана пронађе Јована били узалудни, због чега је на Гружанско језеро јуче стигао ронилачки одред Жандармерије.

У извлачењу тела несрећне девојке помогли су припадници рибочуварске службе.

(Блиц.рс)

Ускоро опширније

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Neznanje ubija

08.05.2021. 13:38

Ala su klinci neznalice, pojma nemaju o životu i opasnostima koje vrebaju. Udavila se zbog gluposti, ubila struja mladića na vagonu, izginuli vozeći se velikom brzinom... Misle da sve znaju i umeju, a ne znaju ni nos da obrišu bez pomoći roditelja.

Bojan

08.05.2021. 14:21

Prvo je da ili znas da plivas ili ne. Drugo je da kad upafnes u vodusa odecom tezis duplo vise nego bez odece. A trece je da u ovakvim situacijama kad je jos uvek hladno prsluk za spasavanje je najjeftinije zivotno osiguranje. Za nju je kasno ali se nafam da ce se nesto nauciti iz njenig stradanja