ДРУГОВИ ЈОШ ОД ОСНОВНЕ ШКОЛЕ: Загрљени на слици - Ово су младићи који су се утопили на Ади Циганлији

Новости онлајн

07. 06. 2023. у 17:00

МИЛАН Стевановић, ученик средње школе из Земуна, и Стефан Ч. ученик средње школе у Железнику, утопили су се јуче на Ади Циганлији. Како сазнајемо, ова двојица младића били су другари још из основне школе. Приликом уписа средње путеви су им се раздвојили, па је један отишао у Железник, а други у Земун.

ДРУГОВИ ЈОШ ОД ОСНОВНЕ ШКОЛЕ: Загрљени на слици - Ово су младићи који су се утопили на Ади Циганлији

Фото: Приватна архива

На фотографији коју смо добили од породице једног од младића, двојица момака на прослави матуре у основној школи позирали су загрљено. 

Фото: Приватна архива

Како је раније саопштено, припадници Министарства унутрашњих послова, Ронилачке јединице Жандармерије, извукли су из језера на Ади Циганлији тела двојице шеснаестогодишњих младића.

Претходно је полицији јуче око 17.30 часова пријављено да је већи број матураната ушао у језеро на Ади Циганлији, а да две особе нису испливале. Патроле полиције, као и Ронилачка јединица Жандармерије одмах су упућене на лице места и почеле са потрагом.

АПЕЛ МУП-а НАКОН ТРАГЕДИЈЕ

Министарство унутрашњих послова апеловало је на грађане да пре почетка купалишне сезоне не користе купалишта, као и да када сезона почне не користе дивље плаже, изјавио је данас командир ронилачког вода Жандармерије Марко Младеновић.

- Апелујемо на грађане да пре почетка купалишне сезоне не користе купалишта, као и да се од тренутка када сезона отпочне и када почну да раде спасилачке службе, искључиво купају на уређеним купалиштима, да у воду не улазе неприпремљени и под дејством алкохола - упозорио је Младеновић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СМАЈЛОВИЋ: ВУЧИЋ ЈЕ У УН ГОВОРИО ОНО ШТО НАРОД МИСЛИ! (ВИДЕО)