ТРУДНА КАТАРИНА И НЕНАД ПОЧИВАЋЕ У ИСТОМ ГРОБУ: Мајка Ксенија плаче - уместо да спремам весеље за рођење унучета, сахрањујем сина и снају

Б. ГРУЈИЋ

01. 04. 2023. у 16:23

КАТАРИНА Јовановић (23) и њен две године старији супруг Ненад Билић, заједно, заљубљени и блиски, један поред другог, напустили су овај свет и по договору Ненадове мајке Ксеније и хранитељке из Руског Села, код које је одрасла Катарина, биће сахрањени у заједничкој гробници у Зрењанину.

ТРУДНА КАТАРИНА И НЕНАД ПОЧИВАЋЕ У ИСТОМ ГРОБУ: Мајка Ксенија плаче - уместо да спремам весеље за рођење унучета, сахрањујем сина и снају

Б.Г.

- Били су заједно до последњег трена, волели се и увек једно другог штитили, па је ред и да их сахранимо заједно - каже кроз сузе мајка Ксенија, истичући да се чула са Катаринином хранитељком и обе су се сложиле да је тако најбоље. - Само што ја још ништа не знам, била сам данас у полицији, рекли су ми да дођем у понедељак у осам ујутро - наставља плачљивим гласом Ненадова мајка, уз напомену да није добила налаз обдукцији нити било какав одговор шта је узрок смрти њеног сина и његове трудне супруге, са којом се венчао у новембру прошле године.

Ненад Билић (25) из Зрењанина и његова супруга, Катарина Јовановић (23) из Руског Села, трагично су страдали у иизнајмљеном дворишном стану у згради у Улици Емила Гаврила 23 у центру Зрењанина, а по свему судећи у сну су се угушили услед цурења плина из плинске пећи у соби.

- Верујте веома ми је тешко, уместо да размишљамо како ћемо се веселити због рођења, ја сад планирам сахрану сину и снаји, а још ништа не знам - каже мајка Ксенија, понављајући да је тако најбоље и да зато што су заједно живели и заједно отишли у смрт, треба да и почивају. - Грех би био раздвајати их зато што су се обећали једно другом да ће бити заједно до краја живота. Нажалост, то се десило страшно и брзо. Сигурна сам да би и они то волели.

Каже како је неизвесност изједа.

- Имам осећај као да је неки ружан сан и да ће се појавити, а са друге стране немоћна сам, ништа не знам и чекам.Распитивали смо се, били у полицији и тамо су нам рекли да не могу ништа да нам кажу док се не заврши обдукција и док не добију извештај из Института за судску медицину - сузним гласом истиче мајка Ксенија у нади да ће у понедељак ујутро сазнати све детаље, узрок смрти и како се и шта све догодило.

У дворишту где се трагедија догодила мук и тишина, комшије нерадо причају о било чему.

У ШКОЛИ 9.МАЈ ТУГА И НЕВЕРИЦА

Катарина и Ненад су се упознали у основној и средњој школи за децу са посебним потребама 9.мај у Зрењанину, сви су их знали као комуникативне и веома драге, увек насмејане младе особе.

- Ма били су толико весели, насмејани, изгледали срећно, без обзира што нису имали новца, како су рекли и замолили газдарицу да их сачека за кирију и дажбине - каже старија жена, која живи у истом дворишту, на другом крају зграде.

- Баш су деловали срећно, планирали су велику фешту и прославу рођења детета - каже комшница, која је Каћу и Нешу последња видела у суботу поподне.

Б.Г.

У стану ништа осим ћебета на којем су била тела

- Када сам у пратњи полиције и газдарице стана, ушао унутра, осим велике топлоте и несносног непријатног мириса већ надутих и распалих тела, ништа нисмо затекли, није било кревета, само та несретна плинска пећ која је фурњала и разбијено стакло са предње старне - каже комшија који је пајсером развалио улазна врата стана у којем су беживотна тела пронађена.

БОНУС ВИДЕО - НОВОСТИ НА МЕСТУ ГДЕ СУ НАЂЕНА ДВА ЛЕША: Тела мушкарца и жене у фази распадања у стану у Зрењанину

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СКАНДАЛ НА РОЛАН ГАРОСУ! Зверев болује од неизлечиве болести, а у Паризу му забранили да прими терапију