ТУЖНА СУДБИНА КАТАРИНЕ И НЕНАДА: Од августа су били у браку, она одрасла код хранитеља

Р. Ш.

31. 03. 2023. у 16:04

Живот је, изгледа, био маћеха према младој Катарини Ј. (23) која је заједно са Ненадом Б. (25) пронађена мртва у изнајмљеном стану у Зрењанину и то у четвртом месецу трудноће. Њих двоје били су у браку од августа прошле године, сазнају "Новости".

ТУЖНА СУДБИНА КАТАРИНЕ И НЕНАДА: Од августа су били у браку, она одрасла код хранитеља

Фото: Фејсбук

Упознали су се и заволели у средњој школи за особе са сметњама у развоју у Зрењанину коју су обоје завршили. Њена судбина од рођења није весела, јер је одрасла без родитељске бриге и пажње. Наиме, од малена је била у хранитељској породици у Руском Селу код Кикинде. Од њих се одселила када је напунила 18 година.

- Катарина је код нас била од треће године живота. Бринули смо о њој 15 година. Одселила се када је напунила 18 година, до када хранитељство и траје. Од августа прошле године, када се удала, нисмо били у контакту. Није се јављала и не знамо шта се тачно дешавало у односима ње и Ненада. Њих двоје упознали су се у средњој школи „9.мај“ у Зрењанину, коју су обоје завршили. Она је завршила за шнајдерског техничара, а он за ауто-лимара. Из медија смо највише сазнали шта се тачно догодило – уплаканим гласом испричала нам је хранитељка која је одгојила Катарину Ј.

Трагедија младог пара потресла је Катаринине хранитеље, али и мештане Руског Села, мада за њено тачно име мало ко зна. Наиме, њеног презимена нема међу мештанима овог места код Кикинде, али комшије знају породицу код које је одрасла.

- Видео сам на интернету слику девојке која је страдала у Зрењанину и учинила ми се познатом. Онда сам прочитао да је из нашег села и помислио сам да је то дете било код хранитеља, али је дуго, дуго нисам видео у селу – рекао је један мештанин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

Коментари (0)

СРПСКА СТРАНА ПРИЧЕ НА СИ-ЕН-ЕНУ: Како је Вучић принципијелном политиком довео до тога да се у свету чује српски глас