ЗА ВОЛАНОМ СА ВИШЕ ОД ДВА ПРОМИЛА АЛКОХОЛА: У Јужнобачком округу за дан из саобраћаја искључено девет возача и осам возила

Љ. П.

21. 01. 2022. у 11:43

ЗА протекла 24 сата полиција у Јужнобачком округу је из саобраћаја искључила девет возача, а задржана су три због вожње под дејством алкохола.

ЗА ВОЛАНОМ СА ВИШЕ ОД ДВА ПРОМИЛА АЛКОХОЛА: У Јужнобачком округу за дан из саобраћаја искључено девет возача и осам возила

МУП

Један од њих терети се и за прекршај насилничке вожње, јер је у Тителу возио са више од два промила алкохола у организму. Задржани возачи ће, уз прекршајну пријаву, бити приведени надлежном прекршајном судији.

Полицијска управа у Новом Саду је 20. јануара на подручју Јужнобачког округа открила и санкционисала укупно 283 прекршаја из Закона о безбедности саобраћаја на путевима.

У протекла 24 сата на подручју Јужнобачког округа догодило се осам саобраћајних несрећа, у којима су две особе лакше повређене. У том интервалу на подручју Града Новог Сада догодило се шест саобраћајних несрећа у којима су две особе задобиле лаке телесне повреде.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

У БЕЛЕКУ, У ХЛАДУ БОРОВЕ ШУМЕ: Величанствени хотел из ланца познатог по одличној услузи, квалитету и богатим садржајима