ОГЛАСИЛА СЕ МАЈКА ДЕВОЈЧИЦЕ ПРОНАЂЕНЕ У КАДИ: Видела сам је пре неколико месеци, била је добро

Н. З. - Н. Б.

28. 03. 2023. у 15:42

МАЈКА осмогодишње Л. П. Невена Т. појавила се данас недалеко од зграде у Улици Ружице Сокић 8, у београдском насељу Миријево, у којој је њен бивши невенчани супруг неколико година заточену држао њихову ћерку.

ОГЛАСИЛА СЕ МАЈКА ДЕВОЈЧИЦЕ ПРОНАЂЕНЕ У КАДИ: Видела сам је пре неколико месеци, била је добро

З.Јовановић

Била је прилично нервозна, узнемирена и уплашена због присуства већег броја полицајаца. Ниједног тренутка није осудила поступак некадашњег партнера Уроша Пашајлића, за којим се трага. 

- Он није такав, добар је отац. Видела сам дете пре неколико месеци, била је добро, није тачно да ју је држао у кади у купатилу - викала је Невена.

- Ја сам нервни болесник, имам здравствених проблема, молим вас да ме оставите на миру. Није ми добро од када сам сазнала за све ово. 

На ове изјаве, једна од комшиница је изјавила да је управник зграде у Улици Ружице Сокић, где је Урош изнајмио стан, неколико пута пријављивао полицији да је овај наркоман, да бије дете, али да нико није долазио. Она додаје да у овом крају има доста наркомана, са којима имају великих проблема.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (9)

СРАМОТА НА РОЛАН ГАРОСУ: Један од фаворита за титулу прошао даље уз невероватну помоћ судије (ВИДЕО)