ТУКАО ЈЕ, ЧУПАО И ДАВИО: Треће јавно тужилаштво о детаљима напада познатог доктора на супругу

Ј.Д.Љ.

03. 02. 2023. у 14:39

ТРЕЋА основно јавно тужилаштво у Београду огласило се и изнело детаље кривичне пријаве против Н. О. (48), доктора са ВМА, који се терети за насиље у породици, односно над супругом И. О. (42).

ТУКАО ЈЕ, ЧУПАО И ДАВИО: Треће јавно тужилаштво о детаљима напада познатог доктора на супругу

Фото: Инстаграм

У поменутом документу наводи се да је 2. фебруара, по налогу Трећег ОЈТ, земунска полиција ухапсила Н. О. због сумње да је од почетка јануара до почетка фебруара извршио кривично дело насиља у породици.

- У више наврата је према својој супрузи вршио насиље, шутирајући је ногама и ударајући је рукама по глави и целом телу - наводи се у пријави. - Ударао ју је предметима подобним да се нанесу тешке телесне повреде, давећи жену каблом, чупајући је и за косу, упућујући јој претње, понижавајући је и вређајући, услед чега је угрозио њено спокојство и телесни интегритет.

У пријави, како наводи Тужилаштво, наводи се и да је том приликом доктор супрузи нанео вишеструке повреде у пределу главе, бутина, врата, трупа и руку, услед чега су И. О. поломљена четири ребра, као и лева лактична кост, које су квалификоване као тешке телесне повреде.

Приликом данашњег привођења и саслушања у Тужилаштву, осумњичени доктор је, наводе из ове институције, у присуству свог изабраног браниоца, искористио законско право и бранио се ћутањем.

С обзиром на то да постоје околности да ће, боравком на слободи, утицати на сведоке, поновити кривично дело или друго којим прети, као и да је за оно за шта се терети Н. О. запрећена казна затвора преко пет година, да је дошло до узнемирења јавности и да је у питању насиље, Тужилаштво је поднело предлог надлежном Суду да доктору одреди притвор до 30 дана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ Новости сазнају: Није чак ни питао за дете

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ "Новости" сазнају: Није чак ни питао за дете

У ПРОСТОРИЈАМА Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени Урош Пашајлић, који је осумњичен да је држао заточену ћеркицу од осам година у стану на Звездари.

30. 03. 2023. у 14:00

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

НА Косову и Метохији наставља се кампања против куповине производа из Републике Србије и сада је, након спотова и протеста, покренут и сајт "Бојкото 860", који позива на бојкот српских производа.

30. 03. 2023. у 14:08

Коментари (0)

ЛЕОПАРДИ СУ ПРЕСКУПИ, ТО НИЈЕ ЧУДЕСНО ОРУЖЈЕ: Чешки генерал о украјинским тенковима - Подсетио на турску катастрофу