"ПАЛА" СУНЦОКЕТ МАФИЈА: Ухапшена петорка - уз варање на мерењу "зарадили" више од 1.7 милиона динара

Б. ГРУЈИЋ

05. 12. 2022. у 17:44

ПРИПАДНИЦИ Министарства унутрашњих послова у Зрењанину, по налогу основног јавног тужиоца, ухапсили су Н. Г. (1987) из Новог Сада, М. Ш. (1986) из околине овог града, В. Ж. (1990) из околине Сомбора, Ј. Т. (1995) из околине Новог Сада и Г. Р. (1971) из околине Београда, због сумње да су извршили кривично дело тешка крађа у саизвршилаштву.

ПАЛА СУНЦОКЕТ МАФИЈА: Ухапшена петорка - уз варање на мерењу зарадили више од  1.7 милиона динара

Фото: И. Митић

Такође, по налогу тужилаштва, полиција је ухапсила и А. Р. (1979) и С. Р. (1988) из околине Зрењанина, осумњичене за кривично дело прикривање.

Одговорно лице предузећа за превоз робе Н. Г., као и четворица возача овог предузећа М. Ш., В. Ж., Ј. Т. и Г. Р. су, како се сумња, по претходном договору, из складишта једне фирме у Зрењанину, за два дана, украли 26,5 тона сунцокрета, чија се вредност процењује на више од 1.700.000 динара.
 
Они се сумњиче да су крађу починили тако што су приликом мерења сунцокрета, путем скривеног електронског уређаја, наместили да вага покаже мању тежину од праве.
 
Сунцокрет су, како се сумња, дали А. Р. и С. Р. из околине Зрењанина који се сумњиче да су га продали другом привредном друштву, иако су знали да је украден.
 
Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова и они су, уз кривичну пријаву, приведени Основном јавном тужилаштву у Зрењанину.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објаснио је због чега није потписао ништа, али да је Србија спремна да ради на имплементацији до својих црвених линија.

19. 03. 2023. у 11:19

Коментари (0)

НАКОН ВУЧИЋЕВИХ ПИТАЊА МУК: Председник о лажним патриотама (ВИДЕО)