САСЛУШАН ИГОР МИЛОШЕВИЋ: Серијски силоватељ изнео своју одбрану, предложен притвор

Н. Б.

02. 10. 2022. у 12:09

ИГОР Милошевић, серијски силоватељ који је осумничен за извршење кривичног дела угрожавање сигурности, саслушан је у Првом основном јавном тужилаштву у Београду.

САСЛУШАН ИГОР МИЛОШЕВИЋ: Серијски силоватељ изнео своју одбрану, предложен притвор

Фото: Јутјуб/Portal Informer

Он је негирао извршење кривичног дела које му се ставља на терет.

Како незванично сазнајемо, Милошевић је на саслушању признао да је рекао новинаркама "Ако одлучим да вас силујем, ја ћу да вас силујем, ако нема никога да то спречи", али је тврдио да то није рекао са циљем да им прети, већ каже да је то био део његове приче када је описивао силовања која је починио.

Након тога заменик тужиоца је предложио суду да се Милошевићу одреди притвор због опасности да неће бити могуће обезбедити његово присуство у поступку, због околности које указују да би могао утицати на сведоке који тек треба да буду испитани, као и због опасности да би боравком на слободи могао учинити делом којим прети, а све то узимајући у обзир његову ранију вишеструку осуђиваност.

Такође, ради провера навода кривичне пријаве тужилаштво ће испитати оштећене, евентуалне друге сведоке, затим ће наредити комисијско психолошко-психијатријско вештачење осумњиченог на околност његове урачунљивости, а потом ће донети одлуку.

БОНУС ВИДЕО: СЕЋАЊЕ - Павле Вујисић није завршио глуму, али многима је могао да буде професор

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије Село гори прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије "Село гори" прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу

ГЛУМИЦУ Тијану Вучетић најшира публика упознала је као симпатичну и несналажљиву Петројку у серији "Село гори, а баба се чешља", али она се у последње време ретко појављује у јавности.

27. 11. 2022. у 07:42

Коментари (2)

ПАО СА КРУЗЕРА Борио се 15 сати за живот: Ништа слично нисам видео у својој каријери