АУТО ПУН ДРОГЕ НАЛЕТЕО НА ПОЛИЦИЈСКУ ПАТРОЛУ: Возач се правдао да иде код певачице "која га жељно чека", чувари реда му ставили лисице

В. Митрић

01. 10. 2022. у 09:14

ЛОЗНИЧКИ полицајци, који су контролисали саобраћај на магистралном путу Ваљево- Лозница, синоћ су, у селу Цикотама, у Горњем Јадру, зауставили „клио“, на ком су биле лозничке таблице, а возач из суседне Босне и Херцеговине, и у њему пронашли око девет килограма дроге спид.

АУТО ПУН ДРОГЕ НАЛЕТЕО НА ПОЛИЦИЈСКУ ПАТРОЛУ: Возач се правдао да иде код певачице која га жељно чека, чувари реда му ставили лисице

Фото: В. Митрић

Возач који је имао намеру да настави путовање ка Крупњу, није ни слутио да ће полицајци да му покваре план. Правдао се да иде код певачице из Цикота, "која га жељно чека".

Кад је проверено, испоставило се да је она далеко од куће.

Полицајци су прегледали возило, а у једном ранцу су открили запаковану дрогу.

Возач из БиХ, стар 24 године, је тестиран на наркотике и показало се да је позитиван. По налогу Вишег тужилаштва из Шапца, урађен је увиђај на месту догађаја.Возач су стављене лисице на руке.Покушавао је да, на разне начине, „омекша“ полицајце, али је наишао на патролу која је, вазда, тврд орах за преступнике било које врсте.

"Спид" је, по свој прилици, требало да стигне у Крупањ, одатле поузданим каналима даље по Србији.

БОНУС ВИДЕО: Јунак спасао Скопље од нових жртава - Ко је био Максим који је први подвижник Вечерњих новости

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ШИПТАРСКЕ ПРОВОКАЦИЈЕ: Заставе Албаније на улицама Дохе пред утакмицу Србија - Швајцарска (ВИДЕО)