"ДОК САМ ЈА БРАНИЛА ДЕТЕ, ЉУДИ СУ СНИМАЛИ ТЕЛЕФОНИМА" Идентификоване девојчице нападачи из Ниша - Александра испричала како се све одвило

Ј. Ћ.

28. 09. 2022. у 20:38

НИШКА полиција идентификовала је девојчицу, која је у суботу нападала пролазнике у Вождовој улици у центру града. Како сазнајемо, реч је о тринаестогодишњакињи, која има одређених здравствених проблема. Са њом је полиција обавила разговор, извештај је упућен Вишем јавном тужилаштву, али она не може да сноси никакве последице, јер је, као млађа од 14 година, потпуно кривично неодговорна.

ДОК САМ ЈА БРАНИЛА ДЕТЕ, ЉУДИ СУ СНИМАЛИ ТЕЛЕФОНИМА Идентификоване девојчице нападачи из Ниша - Александра испричала како се све одвило

Фото: Д.Алихоџић

Када је реч о другој девојчици, коју су грађани помињали, установљено је да је она само била у друштву тринаестогодишњакиње која је изазивала инциденте.

Према речима Нишлијке Александре Цакић, која се нашла на месту напада, девојчица се најпре окомила на возача аутобуса страних таблица, који се зауставио на стајалишту у центру града.

- Не знам зашто је тај аутобус ту застао, али те малолетнице су добацивале путницима и позивале возача да изађе из возила да се бију. Чим се то возило удаљило, њих две су се окренуле другим људима који су се затекли на стајалишту. Устремиле су се најпре на једну девојчицу њихових година, која је са другарицом мирно седела на клупи. Обраћале су јој се речима: "Шта нас гледаш, шта се смејеш". Јасно је било да траже кавгу и да су спремне да се побију са било ким. То дете је било очигледно уплашено, па сам одлучила да се умешам и да је заштитим. Међутим, оне су биле брже и када је девојчица окренула леђа приликом уласка у аутобус, једна од њих ју је тако јако ударила да је мала пала на под возила - описује Александра дивљање којем је била сведок.

Након што их је упитала зашто туку девојчицу, малолетнице су се устремиле на Александру.

- Била сам забринута за сина, видела сам да су скроз ван контроле, ухватила сам се са једном укоштац, покушавала сам да избегнем ударце, али је једна од њих, ипак, успела да ме тресне у главу. Оно што ме је заиста разочарало, јесте то што су, док сам ја покушавала да одбраним то дете које не познајем, неки људи извадили телефоне и све снимали. Тај снимак се појавио на друштвеним мрежама, додуше брзо је скинут, али је све то ипак било веома ружно. Отишла сам у полицију и пријавила напад где сам сазнала да ја нисам прва која је са њима имала посла - рекла је ова Нишлијка.

БОНУС ВИДЕО:

УЖАС У НИШУ: Сумња се да је муж избо жену, па себе

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИЈА ОДУШЕВЉЕНА СРБИМА: Оно што су навијачи репрезентације Србије урадили на Светском првенству распаметило Русе

РУСИЈА ОДУШЕВЉЕНА СРБИМА: Оно што су навијачи репрезентације Србије урадили на Светском првенству распаметило Русе

Фудбалска репрезентација Србије играла је против Камеруна у оквиру другог кола Светског првенства у Катару, а утакмица, која је учинила изузетно занимљивом ситуацију на табели групе Г, привукала је и приличну пажњу - у Русији.

29. 11. 2022. у 18:55

Коментари (2)

ЈОШ ЈЕДНО ПРИЗНАЊЕ: Меридианбет добитник престиже ЦСР награде Wаннабе магазина