ПОЛИЦИЈА САСЛУШАЛА ДИРЕКТОРА ШКОЛЕ У КОЈОЈ ЈЕ ЗЛОСТАВЉАН ПРВАК: "Није требало да обавештава надлежне, био је мањи инцидент"

Новости онлине

28. 09. 2022. у 14:42

ПОЛИЦИЈА Гроцке обавила је данас разговор са директором школе у којој се догодио инцидент када је ђак првак злостављан у тоалету школе.

ПОЛИЦИЈА САСЛУШАЛА ДИРЕКТОРА ШКОЛЕ У КОЈОЈ ЈЕ ЗЛОСТАВЉАН ПРВАК: Није требало да обавештава надлежне, био је мањи инцидент

Фото: В. Митрић

Према информацијама, провером је установљено да наведени догађај није пријављен ПС Гроцка.

Након објављених навода на појединим порталима, полиција је обавила разговор са директором ОШ "Милоје Васић" Небојшом Тришићем који је изјавио да је био инцидент у школи мањег значаја, а не као што је објављено у медијима и да је највероватније неко од родитеља обавестио медије о томе - каже извор упознат са случајем.

Према информацијама, директор је полицији изјавио да "је сматрао да није потребно о наведеном обавештавати полицијске службенике, јер је био мањи инцидент".

- Он је навео да је оштећени ученик и данас дошао у школу, као и да ће догађај да решавају у оквиру школе - додаје саговорник.

Подсетимо, у Основној школи "Милоје Васић" у Калуђерици јуче је брутално физички нападнут ученик првог разреда А. Д. у школском тоалету.

На њега су насрнула три за сада неименована ученика старијих одељења и малтретирала га у тоалету. Они су му, према првим информацијама, стављали главу у ве-це шољу, ударали његовом главицом о зид тоалета и оборили га на под.

Дете, међутим, није затражило лекарску помоћ, али је управа школе упозната са случајем.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

КАТАРСКИ шеик и његова супруга пратили су утакмицу између Бразила и Швајцарске на Светском првенству у Катару када је настао снимак о коме се прича.

30. 11. 2022. у 17:28

Коментари (3)

ЈОШ ЈЕДНО ПРИЗНАЊЕ: Меридианбет добитник престиже ЦСР награде Wаннабе магазина