ВИШЕ ЈАВНО ТУЖИЛАШТВО: Наложено привођење директора Завода за спорт на Косутњак

Ј.Д.Љ.

12. 08. 2022. у 11:39

ВИШЕ јавно тужилаштво у Београду издало је налог Другом јавном тужилаштву у Београду за привођење Г.Б., директора Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије на Кошутњаку, који се сумњичи да је напао радницу.

ВИШЕ ЈАВНО ТУЖИЛАШТВО: Наложено привођење директора Завода за спорт на Косутњак

Фото: Милена Анђела

Координатор за родно засновано насиље Вишег јавног тужилаштва у Београду издао је налог да се одмах приведе мушка особа са снимка која насрће на једну од жена која се налази у просторији, потврђено је у Вишем јавном тужилаштву у Београду.

По налогу ће поступати надлежно Друго основно јавно тужилаштво у Београду, које ће спровести и све друге неопходне радње у овом случају, у циљу утврђивања да ли се у радњама учесника догађаја стичу елементи кривичног дела за које се гоњење предузима по службеној дужности.

Огласио се и Удовичић

Поводом снимка на ком директор Завода за спорт и медицину спорта Репубиле Србије Горан Бојовић физички насрће на запослену особу, министар Вања Удовичић је поручио да осуђује сваки вид насиља и да је већ дао налог за његову смену.

- Сваки вид насиља најоштрије осуђујем, посебно онај над женама. Синоћ касно сам добио и видео снимак, након чега сам одмах одреаговао и данас дао налог за хитну смену Горана Бојовића - наводи се у саопштењу министра Удовичића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)