НАКОН СВАЂЕ НОЖЕМ ИЗБО ТРИ ОСОБЕ: Подигнута оптужница против Горана из Великих Црљена

Ј. Д. Љ.

11. 08. 2022. у 14:35

ВИШЕ јавно тужилаштво у Београду подигло је данас оптужницу против Горана В. (55) због сумње да је 18. маја ове године око 20:20 часова у Великим Црљенима, након краће свађе, ножем нанео убодну рану и посекотине 38-годишњем мушкарцу, а потом ножем убоо и две жене старости 42 и 45 година.

НАКОН СВАЂЕ НОЖЕМ ИЗБО ТРИ ОСОБЕ: Подигнута оптужница против Горана из Великих Црљена

фото: И.Митић

Горан В. се терети за кривично дело Тешко убиство у покушају.

Тужилаштво је предложило Вишем суду у Београду да му продужи притвор да не би у кратком временском периоду довршио кривично дело за које се терети.

Према оптужници, која је предата суду на потврђивање, Горан В. је у тренутку критичног догађаја имао 2,50 промила алкохола у крви, пошто је претходно целог дана конзумирао пиво.
Након свађе између њега и његовог кума, оштећеног Р.П. Горан В. је отишао у двориште куће Р.П. и ножем га убо у груди, а потом га исекао по левој шаци, пресекавши му тетиву.
У повратку ка својој кући, наишао је на В.П, супругу Р.П. којој је такође задао убод ножем у груди, пошто га је питала зашто јој је повредио супруга, а потом је у трбух убо и своју невенчану супругу В.В.Д, која је покушала да га смири.
Горана В. успео је да савлада његов други кум М.Д. који га је оборио на земљу и одузео му нож.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)