РАЗБИЈЕНА КРИМИНАЛНА ГРУПА: Албанци бацали бомбе, подметали пожаре - похапшени у Приштини и Косовској Митровици

Д. З.

04. 07. 2022. у 14:46

У ПРИШТИНИ и Косовској Митровици полиција је ухапсила осам особа осумњичених за подметање пожара, нападе ручним бомбама и принуду, одредивши им притвор од 30 дана.

РАЗБИЈЕНА КРИМИНАЛНА ГРУПА: Албанци бацали бомбе, подметали пожаре - похапшени у Приштини и Косовској Митровици

Илустрација полиција Фото И. Радуловић

Како су у понедељак пренели електронски медији, ухапшене особе су албанске националности из јужне српске покрајине, а оквалификовани су као припадници организоване криминалне групе, која је између осталог починила кривично дело "изазивање опште опасности".

Истовремено у полицијском саопштењу се наводи да су осумњичени припадници групе најпре "Молотовљевим коктелом" изазвали пожар у једном локалу у Приштини, причинивши материјалну штету.

На истој локацији неколико дана касније бачена је ручна бомба, која је такође причинила материјалну штету на три паркирана аутомобила.

Ручне бомбе бацане су и на објекте у Косовској Митровици, а полиција је ухапсила осам особа за које се сумња да су директно учествовале у извршењу наведених кривичних дела.

БОНУС ВИДЕО: ОПСАДНО СТАЊЕ У НЕХРУОВОЈ - Полиција на трагу убици власника кафића

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РЕЦЕПТ ЗА НАЈУКУСНИЈУ САРМУ: Тајна је у запршци и састојку на дну лонца

РЕЦЕПТ ЗА НАЈУКУСНИЈУ САРМУ: Тајна је у запршци и састојку на дну лонца

У смесу за сарму увек додајте нешто сувог меса, сарма ће добити финији укус, али ипак морате да пазите да због сувог меса не буде прежестока. Пре него што ставите суво месо у сарму обавезно га прокувајте.

27. 01. 2023. у 18:41

МАЈКА БАКОЧЕВИЋА О СИНОВЉЕВОМ ПОСРНУЋУ: Проблеми са дрогом и дуговима... Стидећу се сина

МАЈКА БАКОЧЕВИЋА О СИНОВЉЕВОМ ПОСРНУЋУ: Проблеми са дрогом и дуговима... "Стидећу се сина"

КРАЈЕМ осамдесетих, глумцу Небојши Бакочевићу предвиђали су велику каријеру. Талентом и изгледом освојио је љубитеље домаће кинематографије, али и срца припадница нежнијег пола.

28. 01. 2023. у 20:02

Коментари (0)

ПРЕМИНУО ГЛУМАЦ САША ПЕТРОВИЋ: Остаће упамћен по улогама у многим филмовима, али и серијама Вратиће се роде, Луд, збуњен, нормалан...