СНАЈПЕР СЕ ТЕРЕТИ ЗА ЧЕТИРИ КРИВИЧНА ДЕЛА: Новосађанину Слободану Милутиновићу (37) продужен притвор

Љ. П.

24. 01. 2022. у 14:43

ОПТУЖНИЦА Вишег јавног тужилаштва у Новом Саду, подигнута против Слободана Милутиновића Снајпера (37), терети га за чак четири кривична дела: отмицу, противправно лишење слободе, злостављање и мучење и угрожавање сигурности, навели су за „Новости“ у овом тужилаштву.

СНАЈПЕР СЕ ТЕРЕТИ ЗА ЧЕТИРИ КРИВИЧНА ДЕЛА: Новосађанину Слободану Милутиновићу (37) продужен притвор

друствене мреже

Он се и даље налази у притвору који му може трајати до 22. фебруара, а оптужница подигнута 22. децембра прошле године, прослеђена је Вишем суду ради доношења одлуке о потврђивању.

Милутиновић се сумњичи да је 19. септембра 2021. године у једном стану, тукао и малтретирао У.Ј. са којом је раније наводно био у емотивној вези. Истрага је, међутим, била проширена и на период пре тога, јер је наводно и раније био насилан према овој двадесеттрогодишњакињи.

Према незваничним сазнањима, двадесетрогодишњакиња и Милутиновић су наводно били у емотивној вези више од годину дана, после чега је она одлучила да је прекине. Он се, наводно, није могао помирити са раскидом, те ју је те вечери позвао да разговарају, после чега је одвео у изнајмљен стан и тамо држао.

Током истраге, као сведоци саслуашане су мајка и рођена сестра У.Ј, а поред њих, сведочила су и четворица полицајаца који су те вечери 19. септембра били на интервенцији, као и другарица жртве.

Крајем октобра лане, Новосађанка У.Ј. је допунила своју раније дату изјаву и испричала је шта се дешавало у њиховој вези пре него што га пријавила за отмицу. Као посебно осетљиви сведок, изјаву је дала из скрин-собе.

Милутиновић се у почетку бранио ћутањем, али је касније одлучио да изнесе своју одбрану у вези са догађајем од 19. септембра за који се сумњичи, и како сазнајемо, до детаља је испричао о њиховом односу.

Он је ухапшен након што га девојка пријавила полицији да ју је отео. Њему су стављене лисице на руке, а она је лекарску помоћ потражила у Ургентном центру, где су јој утврђене лаке повреде, после чега је отпуштена кући.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НОВЕ ИГРЕ ЗА НОВЕ ПОБЕДЕ: Никад већа понуда за Ролан Гарос и мечеве Новака Ђоковића