Осетите природу у свом дому

Промо

05. 05. 2021. у 11:57

Савремени начин живота и ужурбаност доприносе томе да све чешће имамо потребу да се повежемо са природом, која ће нас окрепити и дати нову енергију.

Осетите природу у свом дому

Фото: Промо

Како често нисмо у могућности да негде отпутујемо или проведемо време у природи, право решење је да дашак природе унесемо у дом и створимо сопствену оазу мира.

Инспиришите се елементима природе и препустите машти у креирању амбијента који ће вас свакодневно опуштати.

Фото: Промо

 

Трендови дизајна ентеријера пропагирају ентеријере у природним, земљаним тоновима, који се савршено уклапају са умирујућом и свежом зеленом, дубоком окер и смеђом бојом. Уз овај тренд идеално се слаже лежај МАРБО у браон боји, савременог дизајна и практичних карактеристика, који је притом идеалан за квалитетан одмор.

Фото: Промо

 

Нећете погрешити ни одабиром двоседа СОПРАНО, који одише удобношћу и елеганцијом, који у комбинацији са истоименом фотељом СОПРАНО чини компактну целину за комфорно уређену дневну собу. Фотеља је адекватна и за опремање радног или канцеларијског простора.

Шармантан и топао ретро стил који одликује комоду ПРОWАНСЈА К3С дефинитивно ће допринети повезаности са природом у дому, а сама комода може послужити за одлагање разних ствари, док је њена површина погодна за декорацију.

Фото: Промо

 

Сваки дневни боравак улепшаће дизајн попут ТВ полице НОТЕ НТЕТ231, а полица оставља довољно простора и за одлагање књига или собних биљака, што ће додатно дати угођај као да сте у природи.

Свежини амбијента допринеће и зелене собне биљке и додатни детаљи у нешто интензивнијим бојама, попут декоративних јастука, ћебића. Уношење разлилитих материјала и текстура у просторију допринеће додатној топлини, истичу дизајнери ентеријера Форма Идеале, а у овај стил одлично се уклапају и клуб столови у декору бетона, плетене корпе и дрвени комади намештаја.

Препустите се оваквим комбинацијама боја, природних материјала и елемената, осмислите и оформите сопствену оазу, а онда вам преостаје само да се опустите и уживате!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)