Сива и жута боја као идеална комбинација за уређење дома

Промо

14. 04. 2021. у 13:30

Када говоримо о уређењу дома, увек се помену и актуелни трендови, које доноси свака нова сезона

Сива и жута боја као идеална комбинација за уређење дома

Фото: Промо

Трендове свакако прати и одабир боја, а боје које су одабране за 2021. годину су сива (Ултимате Граy) и жута (Иллуминатинг). Иако су контрастне, ове две боје, када се нађу једна поред друге, остављају хармоничан утисак на посматрача.

Уз праве савете, овај тренд можете без много муке применити у вашем дому, и уживати у ентеријеру попут оних које свакодневно виђамо на Инстаграму.

Уколико размишљате о лежају који би се уклопио у просторе разлиитих димензија и намена, сјајн избор је свакако лежај ДАНТЕ, у сивом штофу. Овај модел лежаја поседује могућност претварања у лежај за спавање, механизмом обарања наслона, а функционалности овог модела доприноси и кутија за одлагање постељине.

Фото: Промо

 

Гардеробер ГАЛИЦИА 220, у сивом дезену са декоративним хоризонталним апликацијама од црног бојеног стакла, био би одличан додатак амбијенту. Овај гардеробер представља модерно и креативно дизајнерско решење. Његова унутрашњост се састоји од сегмента са полицама у левом и десном делу, као и сегмента са гардеробном шипком у средишњем делу, а поседује и могућност уградње успоривача код клизног механизма, који додатно доприносе сигурности и функционалности.

Како бисте испратили тренд сиве и жуте боје, идеја је да убаците додатне детаље у жутој боји, у виду декоративних јастука, ћебића, кутија, што ће унети потпуно освежење у амбијент.

Додатну динамику у дом можете унети и тако што ћете зид обојити у сиво или га обогатити сивим тапетом са умереним патерном, за шта ће вам бити потребно мало више времена.

Фото: Промо

 

Жути комад намештаја биће право освежење, посебно уколико је остатак вашег намештаја у неутралним белим тоновима. Овај принцип се може применити и у модерним белим и ретро белим амбијентима, а фотеља ЗУРИЦХ у жутом дезену, због свог класичног изгледа, може бити избор за љубитеље модерног, али и ретро стила.

Уколико сте довољно смели и желите решење које ће бити уочљиво и привући пажњу, бојењем зида у жуту боју инстант ћете добити овакав ефекат. Дизајнери ентеријера Форма Идеале предлажу да тај зид не треба да буде део дневне собе или неког другог амбијента где проводите много времена, али зид ходника, на пример, може бити више него идеално решење. Уз зид у жутој боји у предсобљу одлично би се уклопили системи елемената предсобља АСТОР.

Најважније је да пратите свој осећај и одлучите се за идеалну комбинацију, која ће допринети свежини вашег дома и пружити вам амбијент за уживање, а комбинација сиве и жуте боје у сваком случају је добитна.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)