Сва удобност дома у једном кутку

Промо

25. 03. 2021. у 10:20

ОДМОР и предах по повратку у дом су све што вам је потребно након напорног радног дана и времена које проведете ван куће. Још ако у дому имате савршено место на коме ћете се опустити и вратити изгубљену енергију, уживање је дупло веће.

Сва удобност дома у једном кутку

Фото: Промо

Баш из тог разлога, време је да почнете да мислите на себе и креирате амбијент по вашој жељи који ће вам пружити потпуни угођај сваког дана. Централни део таквог кутка свакако је права фотеља која ће допринети осећају удобности и уживања.

Дизајнери ентеријера увек предлажу визуелно аутентичне фотеље, а као пример можемо узети фотељу ЈОY. Ова фотеља приказује раскошност и грандиозност, а њене димензије наслона, као и заобљена форма наслона и руконаслона обећавају вам краљевско уживање, што је и главна поента сваког правог одмора. Такође, сива боја је увек сигуран избор, па ћете је лако комбиновати са остатком намештаја.

Фото: Промо

 

Сву елеганцију ове фотеље можете истаћи тако што ћете је поставити испред зида у тамној боји, а како би цео амбијент био у још елегантнијој ноти, сјајан додатак је клуб сто БЈ-9874 од црног метала и стакла.

За топлије амбијенте, савет је да фотељу поставите испред тапета са патерн дезеном и додате детаље у топлим бојама, попут прекривача који ће бити дивна практична декорација.

ЈОY фотеља може дати печат најразличитијим амбијентима иако је врло аутентичног дизајна. Може се одлично уклопити у дечију собу или показати као идеално место за маму и бебу јер и фотеља у штофу розе боје доприноси топлијој атмосфери вашег дома.

Фото: Промо

 

Са друге стране, за оне који воле јарке боје, фотеља ЗУРИЦХ, која има класичан облик, је одличан избор. Ако желите да унесете дозу ведрине и сунца у дом, савет дизајнера Форма Идеале је да одаберете жуту ЗУРИЦХ фотељу и окружите је белом бојом. Додатак фотељи може бити и клуб сто АТРИА, а увек је добродошла и полица за постављање декорације и књига, попут попут отворене полице МАУРО са једноставним линијама.

И за оне са вишком простора увек има решења, па је предлог да спојите две ЗУРИЦХ фотеље, попут комбинације жуте и плаве фотеље и осетите праву чар оваквог уживања у друштву. Избор модела, комбинација боја и додатни избор декорације је само на вама, али један детаљ никако не сме бити изостављен – кутак користите што чешће и научите да уживате у њему.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)