Кухиње по вашој мери – представљене нове 4 колекције

Промо

20. 01. 2021. у 13:38

Кухиња представља важно место у сваком дому и зато је њен изглед јако важан, улепшава свакодневицу и доприноси уживању у моментима припреме оброка. Оне су естетски допринос дому и такве да се стилски уклапају у амбијенте дневне собе, трпезарије.

Кухиње по вашој мери – представљене нове 4 колекције

Фото: Промо

Промене у дому, макар и оне мале, увек донесу освежење и неку нову енергију, а уколико вам је баш уређење кухиње ускоро у плану представљамо вам колекције кухиња НЕВА, УНА, ЛИДИА и ТАРА.

Иако свака од колекција кухиња има своје особености, све имају и заједничке бенефите, а најважнији је могућност избора ваше јединствене идеалне комбинације. Посебан бенефит је и „софт цлосе“ механизам затварања кухињских елемената. Максималну искоришћеност простора пружа стандардних 30 кухињских елемената, доњих, висећих или комбинованих, као што су делови за уградне фрижидере и рерне, али и угаоних елемената. У колекцијама су и делови нестандарних димензија, али и елементи са жичаним корпама. Међу висећим деловима избор је такође разноврстан, од стандардних до нестандарних димензија, али и потпуно затворених или застакљених висећих делова и, неизоставно, на крају, могућност избора висећих делова за подградни или уградни аспиратор, неопходан свакој савременој кухињи.

Фото: Промо

За љубитеље класичне елеганције препорука је кухињска колекција НЕВА, чији су фронтови израђени у високом сатен лак сјају, уз комбинацију ручица и радних плоча, које задовољавају високе естетске и функционалне стандарде. Уколико се определите и за неку од судопера и славина, можете унапредити и естетски доживљај, али и функционалност ваше нове кухиње.

Високи сјај пружа и кухињска колекција УНА, а њени елементи доступни су у декору беле и сиве лак фолије, са хоризонталним апликацијама које доприносе елеганцији. За оне који би експериментисали, предлаже се и комбинација сивих и белих елемената кухиње, што ће допринети аутентичном печату амбијента кухиње. Када овој комбинацији додате и радну плочу по вашем избору, али и неке од ручица из велике понуде, добићете блистави сјај, али и простор у коме ћете са великим задовољством припремати најукусније оброке.

Фото: Промо

Колекција кухињских елемената ЛИДИА је избор за љубитеље ретро стила, коме доприноси МДФ мат фолија са 3Д апликацијом у облику рама на фронтовима. Елементи ЛИДИА су доступни у белој и сивој боји, а избор праве радне плоче и ручица може појачати естетику ретро стила, као у случају фотографије кухиње ЛИДИА са белим фронтовима. Одабрана комбинација кухиње ЛИДИА у сивој боји, са посебним избором радне плоче и ручица, доприноси класичнијем изгледу кухиње, са изузетном дозом елеганције.

Незаобилазни декори кухињских фронтова, свакако су и декори дрвета, којима се одликује кухињска колекција ТАРА. Овакав избор доводи до топлог амбијента, са рустичном стилском нотом.

Фото: Промо


Одаберите кухињу по вашој мери, додатно је декоришите неким детаљима и бићете спремни за припрему укусних оброка за вас и ваше најближе, као и уживање у пријатном амбијенту!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)