Предлози за уређење - улепшајте новогодишњи амбијент

Промо

31. 12. 2020. у 10:41

ПРАЗНИЧНУ еуфорију увек обележи и декорисање дома, што је ове године посебно дошло до изражаја будући да су сви претежно у својим домовима, па је то био прави начин да се скрену мисли са свакодневних изазова и ужива у празничној магији.

Предлози за уређење - улепшајте новогодишњи амбијент

Фото: Промо

Новогодишња и божићна декорацијаутопљавају и најхладније амбијенте, а најважније је да је топло у дому и око срца.

Што се тиче избора боје, коју год боју да одаберете као доминантну у избору декорације нећете погрешити. У неким случајевима добићете амбијенте пуне топлине и искричавог звезданог сјаја, а у неким другим, можда амбијенте са мање топлих боја, али бајковите и отмене. Препорука дизајнера ентеријера Форма Идеале за све оне који желе да утопле свој дом и избором нових комада намештаја јесте колекција САРДИНИА у топлом декору артисан храста.

Фото: Промо

 

Ова колекција представља најцеловитију колекцију у асортиману Форма Идеале, јер се састоји од чак 18 елемената, чији су сегменти детаљно и иновативно дизајнерски осмишљени тако да представљају униформно решење за уређење читавог дома, од дневне собе, преко предсобља, па до спаваће собе.

Одлика колекције је и модеран дизајн који је својеврсна симбиоза контрастних карактеристика, а један од бенефита, који доприноси естетици, је и могућност уградње додатне расвете, која ће сасвим сигурно унети додатну магију у празничну атмосферу.

Потенцирање на топлини натуралног и рустичног декора артисан храста, који је основ свих елемената у систему САРДИНИА, са примесама суптилних црних елемената декора на фронтовима и индустријским карактеристикама ручица и осталих елемената у декору метала, са друге стране, представља прави искорак у дизајну.

Уколико пожелите да само поједине елементе из колекције САРДИНИА уклопите у свој постојећи амбијент, препорука је практична витрина САРДИНИА ПОП, као идеално решење за излагање празничне декорације, а која ће, када празници прођу, показати своју богату функционалност, али и естетску ноту у уређењу амбијента дневне собе.

Фото: Промо

 

У постојеће амбијенте могу се лепо уклопити и ТВ полица САРДИНИА ТВ 170 , као и зидна полица САРДИНИА ЗП. Овакав топли кутак, уз додатно осветљење које је могуће уградити на ТВ полицу, биће сасвим сигурно у дому који ће уз мало декорације у наредним данима привући највише ваше пажње док уживате у гледању празничних филмова.

Одвојите време током празника за одмор и љубав, као и богатство лепих осећања упућених вама најдражим људима, али и себи. Управо због тога важно је да пружите свом дому мало више пажње и уредите чаробне амбијенте за уживање. Срећно!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)