Како да освежите дом по Инстаграм трендовима

Промо

23. 12. 2020. у 15:57

Инстаграм је данас право место за инспирацију. Иза фотографија амбијената које на овој платформи можете видети, у већини случајева стоје професионалци, па управо због тога оно што је на њима приклазано постаје предмет ваших жеља. Срећа је да нема препрека да сличан амбијент оформите и у свом дому.

Како да освежите дом по Инстаграм трендовима

Фото: Промо

Постоји много различитих детаља који вас могу привући на фотографијама, а дизајнери ентеријера предлажу, да уколико желите да неке од идеја спроведете у дело, направите свој „инспиратион боард“. Први корак је да одаберете стил који одговара вашем сензибилитету и потребама, а када одредите да ли желите неки специфичан стил, или пак мешавину стилова, онда се можете препустити одабиру боја и детаља.

Фото: Промо

Сјајан амбијент по актуелним трендовима приказан је на фотографији са лежајем МОНДО у сивој боји, одлично уклопљеним уз витрину САРДИНИА ПОП, а како би се стилски ускладили детаљи, одабран је клуб сто БЈ-9874 у комбинацији метала и стакла.

Фото: Промо

Одличан избор за елегантан утисак је и комбинација витрине светлог, топлог дрво декора, са тамнијим тоновима зидова, као што је случај приказаног дела амбијента са витрином САДРИНИА 2К ВС2. Уз додатну уградну расвету на витрини, овај амбијент ће, и поред тамних зидова, одавати топлину и животност простора.

Фото: Промо

Љубитељи урбаног уређења и ентеријера индустријског стила са необрађеним зидовима од опеке, у комбинацији са подовима хладних боја, амбијент могу освежити светлим дрво декором топлог артисан храста, попут комоде САРДИНИА 2К1Ф, уз, у овом случају, незаобилазну столицу ТЦ-1991, која својом металном конструкцијом појачава карактеристике стила. Топлини доприносе и јастуци упечатљивих боја и патерна, правећи идеалан баланс између топлог и хладног у ентеријеру.

Естетски привлачан комад у амбијенту, који можебити инспирација за уређење и остатка простора дневне собе, јесте ТВ полица АЛИЦАНТЕ, коју чини комбинација декора артисан храста и тамног парсол стакла. Уз овакав комад намештаја који оплемењује простор, може се уклопити модерна и  атрактивна фотеља ЦУБА, која ће својим дизајном употпунити амбијент.

Фото: Промо


Наведеним примерима приказана вам је шареноликост могућности за уређење и ефекат естетског доживљаја у амбијенту. Живот амбијенту даће свакако и зелене собне биљке, које ће допринети и вашем добром расположењу. Будите слободни да пронађете инспирацију у ономе што вам највише прија и створите амбијент из својих снова!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)