Кухиња у новом руху – енергија и страст у вашем дому!

Промо

01. 12. 2020. у 17:10

МЕСТО у дому где већина нас проводи доста времена је кухиња. То је оно „важно“ место где се уз свакодневне оброке воде и значајни породични разговори, припремају бројна славља, где су сви на окупу.

Кухиња у новом руху – енергија и страст у вашем дому!

Промо

Надамо се да уживате у времену које проведете у кухињи припремајући оброке за ваше најдраже и вас, а на то свакако утиче и амбијент у коме кувате. Важно је наравно да је одржавате чистом и уредном, али мале измене је и те како могу учинити још пријатнијом.

Дизајнери ентеријера као лепу промену предлажу кухињу ЛИВИА, коју одликује наранџасто-бакарна боја, тј. „амберглоw“ нијанса, тренутно веома популарна у амбијентима дома. Размислите о могућности да ова кухиња буде ваша нова кухиња, будући да једноставне и прочишћене форме и даље не одлазе у историју, а и даље је актуелан спој традиционалног и модерног дизајна.

Комбинација опак беле и бакар мат фолије представља модерни иновативни дизајнерски концепт у опремању кухиње, а осмишљена је да задовољи функционалне и естетске захтеве у опремању кухињског ентеријера, али и да допринесе изузетно модерној естетици. Сан свакога ко кувању приступа с љубављу јесте велика радна површина, за коју ширина кухиње оставља довољно простора, а једнокрилни и двокрилни висећи елементи, застакљени и затворени, као и доњи двокрилни елеметни, елемент са функционалним фиокама, пружају довољно простора за одлагање посуђа.

Промо

 

Посебан бенефит јесте могућност додатне куповине елемента кухиње ЛИВИА Г60 А, намењеног опремању кухиња које имају потребу за уградном техником, попут аспиратора. Акцентовани бакарно -металик висећи делови, наспрам белих радних делова, према дизајнерима ентеријера Форма идеале, дају складан изглед како кухињи, тако и трпезарији која се неретко налази у склопу исте просторије, па цео амбијент добија на блиставости и елеганцији.

Боја бакра учиниће амбијент луксузним и елегантним, а унеће и посебну топлину, попут јесењих боја. Такође, унеће вибрације које ће вас подстаћи да будете у сталном покрету, спремни за припрему нових специјалитета, а гастрономија је управо вештина која то и захтева.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)