Нека трендови са модних писта ушетају у ваш дом

Промо

16. 11. 2020. у 09:56

Да ли сте од оних који прате моду и актуелне трендове са модних писта?

Нека трендови са модних писта ушетају у ваш дом

Фото: Промо

Вероватно ћете одмах помислити на одевање и одевне комаде, али годинама уназад је устаљена појава да се трендови са модних писта селе и у свет дизајна ентеријера. Они су некада исувише екстравагантни да би се уклопили у амбијент домова, али оно што је добра вест је да је мода за јесен 2020. и за 2021. годину пријатељски настројена ка лаком и практичном уређењу дома.

При уређењу ентеријера често кренемо од избора боја, а палету којом се боје ентеријери који су „у моди“ чине најразноврсније боје и нијансе, па ће све оно што у овој сезони унесете у своје домове сасвим сигурно остати дуже у њима.

Фото: Промо

Дизајнери ентеријера предлажу ентеријер у чијем је централном делу лежај попут лежаја КРОН у смеђој нијанси, дефинисаној као мекој нијанси са дрвенастим осећајем, будући да су се најразноврсније нијансе смеђе могле видети на комадима које су модели прошетали модним пистама. Амбијенту би лепо допринео и клуб сто М21 у боји нијансе ораха, али и зелени зид у комбијацији две нијансе, од којих је једна смарагдно зелена и представља модни хит.

Приметићете да су део овог модерног ентеријера и незаобилазни детаљи, попут наглашених текстура природних материјала, као што су кожа и вуна, затим слојевитост и контрастне нијансе јастука, такође у атрактивним нијансама боја. Важан сегмент су и предмети и декоративни додаци у златним нијансама, јер је добра класика незаобилазан елемент ове сезоне.

Фото: Промо

Цветни дезени такође су актуелни тренд који у ентеријер можете унети путем зидних тапета, али некада је за свежину уамбијенту довољан и светни декоративни јастук. Сјајан комад у цветном дезену може бити и фотеља ЗУРИЦХ, коју у Форма Идеале салонима можете пронаћи и у „роyал блуе“ плавој боји, као и у лапаз зеленој.

Амбијент ће додатно утоплити комади у декору дрвета, попут комоде САРДИНИА 3К4Ф у декору топлог артисан храста, а која може послужити као централно место за излагање декоративних детаља. На дрвеној површини, али и изнад ње, можете истаћи декор детаље у златним нијансама, али и наранџастој „амберглоw“ нијанси која је пожељна у сваком ентеријеру који прати моду, јер уноси блиставост и живахност које никада нису сувишне.

У амбијент са угаоном гарнитуром АМАРЕТТО у неутралној сивој боји, са суптилном примесом топле смеђе нијансе, као и зелени зид, унето је све што чини ентеријер модерним у овој сезони – боја злата, наглашене текстуре, природни материјали, али и обавезне пантоне нијансе боја, које чак и када су уведене кроз детаље, чине много за његов изглед и утисак који оставља.

Фото: Промо

Бити у корак са трендовима некада може бити оптерећујуће, понекад и недоступно или недопадљиво, али сезона пред вама пружа могућност да их веома лако испратите и ваш дом учините модерним. Важно је да том приликом ослушкујете и себе и прилагодите их својим жељама и потребама, а онда је пред вама савршен амбијент у коме ћете на најбољи начин провести предстојеће хладне дане.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)