Мали трикови за савршен ентеријер

Промо

06. 11. 2020. у 15:26

Компанија Форма Идеале обележава четврт века постојања и тим поводом креира нове, забавне форме!

Мали трикови за савршен ентеријер

Фото: Промо

Поред савета за уређење животног простора, које њихови дизајнери ентеријера редовно пружају у форми блога, од сада ћете неопходну дозу савета пронаћи и на Форма Идеале ВЛОГУ!

Дизајнери постају „дизајнери на клик“, а у видео форми представиће вам све о стиловима уређења ентеријера, одабиру боја и материјала, уклапању декорације, малим триковима који праве велике разлике и стварају дом какав желите!

Фото: Промо

У првом влогу „Боје нашег дома“ представили су идеје за одабир и комбиновање боја, а предложени ентеријери су динамични или мирни. Комади намештаја наглашени су бојом зида, регал ПРАТО са љубичастим, и регал ЛЕНС са сивим зидом. За љубитеље мирнијих ентеријера, предлог су колоритно сведене комбинације са регалом РОССО и лежајем СВЕН.

О карактеристикама индустријског стила говоре у влогу „Индустријски стил – “недовршен”, а савршен“, а главни комади намештаја у овом стилу долазе из система елемената САРДИНИА. Овакав, мало хладнији стил дневне собе, може се “утоплити” угаоном гарнитуром БЕЛКАНТО, а као решење за трпезарију идеални су трпезаријски сто ОСЦАР и трпезаријске столице ТЦ-1991. Истина је да индустријски стил некоме може изгледати прилично хладно и недовршено, али одабиром топлих боја, удобног тапацираног намештаја, као и декорисањем амбијента биљкама, постиже се савршени баланс.

Фото: Промо

У трећој епизоди влога "Непролазна класика" говори се о уређењу дома у класичном стилу, који никада не излази из моде. Погледајте како да елементе типичног представника овог стила, система КОРА, у белој или браон боји, комбинујете са удобним тапацираним намештајем, попут гарнитуре ПЛЕАСУРЕ и ЧЕСТЕР.

Фото: Промо

Динамично или мирно, индустријски или топло, или пак класично елегантно – на вама је да изаберете. Тим Форма Идеале је већ 25 година ту као део ваших домова, па су и сада спремни да вам помогну при сваком одабиру.

За нове епизоде ВЛОГА, запратите Форма Идеале YоуТубе канал.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)