Пустите јесен у свој дом – предлози за уређење

Промо

02. 11. 2020. у 16:00

Јесен инспирише на промене и често буди у нама жељу да бакарне, златне, ружичасте и смеђе боје лишћа унесемо у свој дом.

Пустите јесен у свој дом – предлози за уређење

Фото: Промо

Дизајнери ентеријера, инспирисани управо јесењим бојама и нијансама, предлажу да уколико сте баш у овом периоду планирали да обновите намештај за дневни боравак, ваш избор буде угаона гарнитура ГРАНАДА. Овакав комад намештаја, како би се појачала његова већ топла нота, треба употпунити природним текстурама које доприносе угодном осец́ају, али и јастучићима у свим јесењим бојама, јер ће сасвим сигурно пријати свим вашим чулима. Идеални за јесење амбијенте су и карирани дезени, који доприносе осећају ушушканости, као што је случај са декоративним детаљем на клуб столу САРДИНИА, који својим дрво декором доприноси топлини амбијента.

Фото: Промо

За трпезаријске просторе у дому важе скоро иста правила. Нема великих одступања у бојама, осим у боји зидова, где је амбијент трпезарије додатно истакнут тапетом у декору дрвета.  За централно место у овом амбијенту предлог је трпезаријски сто ТОР, који представља комбинацију металне конструкције и дрвета топле нијансе, као и трпезаријске столице ХТЦ-316, које су, као представници ретро стила у дизајну ентеријера, одлично уклопљене у овај рустични амбијент.

Фото: Промо

За ваш омиљени кутак у дому у коме можете да се осамите и уживате у омиљеној књизи или часопису, одличан пример је амбијент са црном фотељом БАРСЕЛОНА поред зида декорисаног зеленим тапетом и натуралним принтом, али и декоративним јастуцима у бојама јесењег лишћа. Отменост кутку увек може дати грање са сувим лишћем у неком ћупу, додатно декорисано златним или бакарним спрејом, а елементи декора од имитације крзна су такође увек добродошли јер утопљавају атмосферу.

Фото: Промо

Амбијенту ушушканом у јесење боје допринеће и ТВ полица ЦОРДОБА у топлом дрво декору, смештена на црвени зид. Она је одлична подлога за ТВ уређај, на коме можете пустити аудиовизуелни приказ ватре у камину, јер призор попут пуцкетања ватре свакако опушта.

Фото: Промо

Не смете заборавити да је јесен време када собно биље са терасе треба вратити у собе и тако оживети мале оазе у самом дому, а оно што посебно даје драж јесени, али и помаже да се опустите и окренете себи, јесте да пробудите сва ваша чула мирисима. Јесен, умногоме, и јесу мириси, а свеће са мирисом цитруса или ваниле, миришљави штапићи са циметом, па и мирис дуња са ормара, оно су што доприноси вашем уживању у овим хладним данима. Пустите јесен да ушета у ваш дом и препустите се!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)