Уметност уживања у малим стварима које чине дом

Промо

17. 09. 2021. у 12:57

ЗА дом и породицу увек су најлепша асоцијација срећа, мир и благостање.

Уметност уживања у малим стварима које чине дом

Фото: Промо

Сваки нови дан живота представља разлог за славље, па се потрудите да нађете своје начине да у њему створите угодне, шармантне и посебне тренутке којима ћете се препустити. Потрудите се да у вашем дому створите топлу атмосферу, као и да уживате у малим стварима, као што су једноставан чин паљења свеће или уживање у дугом испијању шољице кафе, уз омиљену музику.

Фото: Промо

 

Једноставност је најважнија за уметност стварања топлог и привлачног простора за себе, пријатеље и породицу у дому. Умирујући осећај стварају бели и неутрални тонови, а једноставни детаљи претвориће ваш дом у уточиште. Савет је да користите природне материјале, а дрвене завршне обраде савршене су за ову естетику ентеријера и помажу да се пренесе осећај прочишћеног простора. Одличан избор за трпезаријски амбијент је трпезаријски сто ТОЛЕДО ТС 155x90, у комбинацији сивог храста и црног дезена, уз који се савршено уклапају трпезаријске столице ХТЦ-316.

Фото: Промо

 

Дашак уметности допринеће шарму ентеријера и приказати делом и ваш карактер. Дајте лични печат амбијенту урамљеним породичним фотографијама, које можете поставити на комоду УМБРИА 3К4Ф, у комбинацији декора сивог храста и црног дрвета, која ће допринети да ваш дом буде опремљен по најновијим ентеријерским стандардима.

Текстуре у дизајну ентеријера, попут тепиха, жичаних корпи и јастучића, су неопходне, јер стварају слојеве и доприносе изгледу амбијента. Мање је углавном више, па је сасвим довољно да као декорацију додате неколико једноставних детаља, попут мирисних свећа, зидне уметности или елегантна светла, који ће утицати и на ваше добро расположење.

Собне биљке чине чуда у дому осветљавајући и освежавајући простор, па је савет да буду обавезан део вашег ентеријера. Оне су и естетски пријатне и помажу у побољшању пријатне атмосфере.

Фото: Промо

 

Најједноставнији начин комбиновања текстура јесте излагање елемената које сте раније можда желели да сакријете, попут дрвених подних облога и изложених зидова од опеке. Дизајнери ентеријера Форма Идеале саветују да пронађете мирно место или угао у свом дому, укључујући много слојева и текстура заједно са јастуцима, биљкама, ћебадима и, наравно, индустријским светлима, како бисте створили сигурно уточиште за уживање. Централни део тог кутка може бити лежај ЦОМЕТ у светло зеленом штофу, уз који се слажу клуб сто БЈ-9395 и клуб сто БЈ-9852Полица БС1932 је сјајан комад који вам може послужити за излагање бројних ситница, а допринеће и естетици простора. Уколико немате довољно простора да направите удобно место за тренутке среће, можете искористити чак и ћошак ваше спаваће собе.

Фото: Промо

 

За који год стил уређења да се одлучите, трудите се да простор одише топлином и да свима који вас посете остави утисак гостољубивог постора и буде пријатно окружење.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СТРЕС И ПСИХОЛОШКЕ ЗАМКЕ: Докторка открива које грешке Срби често праве током ПОСТА