„Црно-бело“ је ново име за забаву

Промо

02. 09. 2021. у 14:58

УРЕЂИВАЊЕ дома често захтева много времена, труда и идеја, међутим, када се одлучимо за стил који желимо да остваримо и нађемо савете којим можемо да се водимо, добијамо и инспирацију која ће нам помоћи у даљем процесу опремања стана.

„Црно-бело“ је ново име за забаву

Фото: Форма Идеале

Један од савета, који стручњаци често истичу, јесте да две контрастне боје увек резултирају упечатљивим амбијентом, а ако их послушамо, велика је вероватноћа да ћемо се одлучити баш за црно-бели ентеријер, који на први поглед представља велики изазов, али уједно буди и велику инспирацију.

Ако се одлучите за овај корак, важно је да једна боја доминира простором јер ће њихов уједначен однос умањити ефекат просторије. Из тог разлога, елеганцију и снагу простора постићи ћете уколико предност дате црној боји, а ако више волите чистоћу и префињеност, онда је бела прави избор за вас. Простор уређен на овај начин можете оплеменити још неком бојом, која ће пробудити нову енергију и створити потпуно нови стил.

Овакав амбијент постићи ћете уколико се одлучите за регал ЛЕНС, који комбинацијом црног дрво декора и беле лак фолије, са полузастакљеним елементима, даје простору изузетно модеран изглед, али и довољну ноту елеганције и софистицираности.

Фото: Форма Идеале

 

Ако сте љубитељ озбиљнијих амбијената, црна боја ће постићи овакав ефекат, међутим, ако поседујете мали животни простор, скоцкаћете га по мери уколико се одлучите за светлије нијансе. Овој комбинацији можете додати и сиву боју, као прелазну нијансу, и тиме собу учинити још угоднијом.

За савремени контраст у ентеријеру задужен је систем елемената ТРЕНТИНО, који оживљава потпуно нову атмосферу, а уколико му кроз декорацију или боју зидова додате жуту боју, одмах ћете осетити топлину простора.

Још једно од решења за раскошан и елегантан изглед ентеријера јесте уношење бетон декора, док додавањем светлог дрво декора белом амбијенту можете дочарати топлу атмосферу.

У случају да волите пастелне, хладне нијансе, које се ретко појављују у амбијентима, ова комбинација боја и намештаја је савршена за вас. Систем ТРЕНТИНО, који се лако уклапа са хладним нијансама, пружа могућност коришћења хладне, плаве и зелене нијансе, а уз детаље у нежно розе или љубичастој боји, постићи ћете потребну топлину како бисте уживали у сваком кутку.

Стил и комбинација црне и беле боје предњачи и по томе што теме које се уз њега уклапају могу бити сезонске, попут морске, коју можете креирати уз регал ПРАТО. Овакав амбијент можете променити уз мале, лаке трикове, а они се крију у промени декорације, као и боје зидова.

Поред тога што су веома модерни, ови комади намештаја – регал ПРАТО, регал ЛЕНС, као и систем елемената ТРЕНТИНО, имају могућност постављања додатне расвете, што простор чини још атрактивнијим, а атмосферу у дому узбуљивијом.

Фото: Форма Идеале

 
 
 

Ако вам треба још ушушканости, одлича идеја јесте да свој дом обогатите црно-белим простиркама са смелим геометријским шарама, јастуцима са патерном, као и црно-белим чинијама.

Време је да се направи граница између речи „монохроматско“ и „монотоно“. Стручни савети и упутства, које вам дају дизајнери Форма Идеале, показаће вам да црно-бела комбинација може бити и више него забавна, а када је испробате у једној просторији, пожелећете да сваки ваш кутак представља део црно-белог света.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ТАТА ПОНОСАН: Ћерка легендарног фолкера постала шампион света: То ми је најважније тренутно!