Уређење радног кутка пред нови школски почетак

Novosti online

26. 08. 2021. у 09:16

У ПОСЛЕДЊЕ две школске године школарци су показали изузетну флексибилност, а у ситуацијама које доносе промене и захтевају брзо прилагођавање, веома је важно да пружите деци јаке темеље у дому и помогнете им да се усидре у својој зони комфора.

Уређење радног кутка пред нови школски почетак

Фото: Форма идеале

Када је школа у питању, то је свакако радни кутак који припада само њима.

Повратак у школске клупе се ближи, а ми делимо са вама неколико идеја о уређењу радног простора за млађе, али и старије школарце, у коме би могли да уче, слушају онлајн наставу уколико буде потребно, или се једноставно баве омиљеним хобијем.

Постоји велики избор практичних модела компјутер и радних столова који ће им послужити за обављање домац́их задатака, за читање или за одлагање књига, разних школских потрепштина, али и разних материјала за креативни рад. Малим променама у ентеријеру можете постићи потпуно нови изглед простора и креирати им радни кутак из снова.

Фото: Форма идеале

Мали радни сто

Мали радни сто прави је избор за децу или тинејџере који не желе да им простор за учење заузме целу спавац́у собу. Компјутер сто РЕY практично је решење за опремање радног простора захваљујући складном дизајну и димензијама. Има и преградну полицу, која може послужити за одлагање књига и разних ситница. Минималистички приступ дизајну радног простора за децу, велика је предност, јер доприноси концентрацији и јасноћи мисли.

Додатни простор за одлагање обезбедиће им полице. Полице могу бити мањих димензија и уклопити се у радни простор као наставак радног стола, попут отворене полице МАУРО (МXXР221), или већих димензија, као што су отворена полица МАУРО (МXXР331) или отворена полица МАУРО (МXXР431), а које би биле адекватно место, како за одлагање књига, тако и за успомене, декоративне детаље или можда њихова мала уметничка дела.

Мултифункционалност

Компјутер сто у спавац́ој соби пружиће им простор за учење, а у слободно време монитор могу да користе и као ТВ екран. Користан комад намештаја за радни кутак је онај који пружа више могућности, а прави пример је компјутер сто АРХИМЕД, у  комбинацији декора артисан храста и црног дрвета. Може се користити и као помоћни сточић, додатна радна површина, а уколико је постављен у близини кревета, чак и као ноћни ормарић. Такође, одличан је избор за старије ђаке којима је потребан рачунар за часове и домац́е задатке, а подесиви елемент који се ротира пружиће додатни простор за одлагање и дати нови изглед простору.

Фото: Форма идеале

Простор за одлагање

Дизајнери ентеријера Форма Идеале истичу да је веома важно да се од дечијег радног кутка створи и угодни, опуштени простор за читање и рад. Компјутер сто ЛИБЕР одлична је опција и практично решење за млађег школарца или тинејџера који жели да уклопи свој простор за учење у остатак собе. Естетски се уклапа у скоро све стилове, има већу радну плочу, оставља довољно простора и за додатну декорацију, складиштење књига и успомена. Полице и фиоке које у склопу стола омогућавају уштеду простора, јер у том случају нема потребе за додатним простором за складиштење.

Сигурни смо да ће и школарцима бити занимљиво да учествују у осмишљавању изгледа њиховог радног кутка, у коме ће квалитетно проводити своје време и вредно обављати све школске обавезе, па не заборавите да чујете и њихово мишљење. Дајте им ту слободу, а поклањајући им сигурност и зону комфора у простору за учење, помоћи ћете им да лакше дођу до нових знања, али и да то знање репродукују када је потребно. Срећан нови почетак!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

ГЛУМИЦА ПРОШЛА ПАКАО СА КЛИЧКОМ: Одвео је нашу ћерку у Украјину, није желео да је врати, ја сам лечила зависност од алкохола и дроге