Смеле комбинације за несвакидашњи амбијент

Промо

05. 08. 2021. у 17:20

НАКОН одређеног времена, свако од нас пожели да промени нешто у свом дому, а уколико сте неодлучни ком стилу у уређењу да дате предност, будите слободни да се одлучите за комбинацију различитих стилова.

Смеле комбинације за несвакидашњи амбијент

Фото: Промо

Након одређеног времена, свако од нас пожели да промени нешто у свом дому, а уколико сте неодлучни ком стилу у уређењу да дате предност, будите слободни да се одлучите за комбинацију различитих стилова. Свакако будите пажљиви, будући да је мала граница између складно уређеног простора и оног у коме се претерало, па су управо због тога дизајнера ентеријера увек добродошле.

Амбијент коме је основа класичан стил може мењати своју форму и утисак који оставља када се комбинује са комадима који припадају потпуно другачијим стиловима и епохама.

Фото: Промо

 

За амбијент који је цео уређен у класичном стилу идеална је колекција РОYАЛ, која својим дизајном, колоритом, специфичним детаљима попут ручица, ивицама декоративне обраде приказује префињену јединственост. Уз њу се савршено уклапа раскошна форма, неутрални тонови и удобност гарнитуре ТИНА.

Сигурна варијанта је уређење амбијента без мешања стилова, без контраста и упадљиве декорације, а уколико сте ипак спремни за екпериментисање, почните од боје.

За коју ћете се боју одлучити зависи од вашег укуса и од тога какво окружење желите да створите. Ако је ваш намештај у неутралним тоновима, имате сву слободу приликом одабира акцентне боје, потребно је само да одаберете фокусну тачку.

Угаона гарнитура ЕЛЕНА у љубичастој боји може бити фокусна тачка амбијента, а акцентована боја се може истаћи и декорацијом, па чак и повезати елементе различитих стилова. На овај начин вам остаје простора да будете још смелији, што можете учинити увођењем још једне нове боје.

Фото: Промо

 

Класичну колекцију РОYАЛ употпуниће модерна угаона гарнитура ГАЛИЈА ЛУX М, чије сведене линије припадају актуелном минимализму, а у амбијент ће се одлично уклопити и модерни клуб сточићи АТРИА фи 45x42 и фи 32x40. Испод сточића одлично би се уклопио класични тепих, чиме би се додатно повезали ови стилови.

Мешање стилова може да буде одлична опција, када то урадите на прави начин, а за добру усклађеност свих делова амбијента, његову умереност и ритам, задужена је декорација. Како саветују дизајнери ентеријера Форма Идеале, на класичну комоду можете да поставите модерну лампу, а изнад ње би одлично ишло и огледало. Овако се ствара пријатна атмосфера која не мора да буде ,,досадна” да би била мирна.

За који год амбијент да се одлучите, било класичан, који ћете употпунити модерним акцентима, или модернији са класичним детаљима, нећете погрешити, јер смелим комбинацијама увек добијете несвакидашњи амбијент у коме ћете потпуно уживати.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)