Резервишите кутак у дому само за вас

Промо

22. 07. 2021. у 16:57

Приликом уређења дома водите се тиме да бар у једном малом делу простора уредите кутак који ћете резервисати само за вас и који ће вам служити за тренутке одмора и свакодневно уживање и опуштање.

Резервишите кутак у дому само за вас

Foto: Promo

Приликом уређења дома водите се тиме да бар у једном малом делу простора уредите кутак који ћете резервисати само за вас и који ће вам служити за тренутке одмора и свакодневно уживање и опуштање. То може бити кутак за читање омиљене књиге или пријатно место за испијање кафе у слободно време, а пожељно је и додатно га обогатити декорацијом и дати му лични печат. Важно је да његов централни део буде елемент који ће бити упадљив на први поглед, попут фотеље ZURICH која је идеална за овакав кутак.

Foto: Promo

 

Прво одредите део простора који желите да нагласите и где ће бити сам кутак, а фокусна тачка може бити архитектонска или декоративна. Ако говоримо о простору за одмор, то могу бити одређени комади намештаја, камини, прозори, велики уметнички предмети, огледала.

Foto: Promo

 

Витрине су сјајни комади за упечатљив кутак у дому, који су истовремено и практични и могу послужити за одлагање ствари, а сјајан избор може бити витрина NOTE NTEV721L или витрина PROWANSJA W2D са комодом PROWANSJA K4S, коју одликује шармантан и топао ретро стил.

За акцентовање овог амбијента може вам помоћи декорација, а најбољи избор су фотографије, слике, кутије, украсне фигуре, цвеће.

Foto: Promo

 

Зид са тапетом ће такође сјајно акцентовати простор, а на њега можете да закачите велико округло огледало, док испред можете поставити фотеље, попут фотеља LISA у беж штофу. Сјајан додатак биће и клуб сто, а одличан избор је клуб сто BJ-2604, са стакленом плочом која доприноси његовој транспарентности и елеганцији, док метална конструкција даје естетски допринос модерном дизајну. У амбијент можете унети и контрастну боју кроз декорацију, најбоље у виду тепиха, цвећа или декоративних јастука.

Нека део вашег кутка за одмор буду и детаљи попут лампе, табуреа, полице, као што је отворена полица MAURO (MXXR221), или трпезаријске столице PS-802 од пластике, који ће додатно допринети естетици простора.

Дизајнери ентеријера Форма Идеале саветују да кутак испуните зеленилом, а прави баланс успоставићете комбинацијом жичаних детаља и сведеног намештаја, попут баштенске столице SUNRISE, која је аутентичан детаљ коме се сви радују.

Надамо се да су вам савети које смо поделили са вама били корисни и да су вас инспирисали на креирање простора за одмор и уживање.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)