Унесите декор бетона у амбијент

А. Е.

30. 06. 2021. у 16:10

ИАКО се на први поглед чини да декор бетона амбијенту пружа хладан и недовршени изглед, он је заправо врло прилагодљив и лако може да се уклопи у минималистички, чак и луксузни простор.

Унесите декор бетона у амбијент

Фото: Forma Ideale

Обевезан је део индустријског стила уређења, чија је популарност и даље изузетна, а све више је заступљен и у дизајну намештаја и уређењу ентеријера. Сви они којима се допада бетон декор (видео) у наставку могу да сазнају како најбоље да га уклопе у ентеријер.

За амбијент у који желите да унесете декор бетона, одличан избор је регал СТОНЕ, који комбинацијом бетона и беле боје у високом сјају чини прави спој рустичног и елегантног. Његову елеганцију наглашавају делови од стакла са дискретном расветом, а састављен је из више елемената и тиме омогућује уклапање у просторије различитих димензија.

Фото: Forma Ideale

Уз отворене и застакљене полице, регал СТОНЕ поседује и затворене полице, које су сјајно решење за одлагање многих ствари и ситница. За одлагање могу послужити и комода СТОНЕ, као и клуб сто СТОНЕ, који је веома функционалан, јер има и отворене и затворене сегменте.

Бетон декор је неутралан и може лако да се уклопи са било којом бојом, а најбоље је да то буду пастелне нијансе. Уколико је ваш избор „класика“, сива угаона гарнитура КАТЈА додатно ће истаћи луксуз и елеганцију регала СТОНЕ, а додатна декорација може бити сведена, у црној, белој или браон боји. Контраст могу направити зелене биљке које ће и оплеменити простор.

За посебно истицање бетон декора, савршен је зид у боји. Он је такође одлична подлога и за декорацију, а савет је да то буде зелена, као боја природе, која је супротна хладном бетону.

Фото: Forma Ideale

Уз ове боје савршено ће се уклопити регал ПАРМА, а уколико ипак бирате светлије боје, које би визуелно повећале простор и рефлектовале светлост, одаберите неку природну светлију нијансу зида, која ће регалу ПАРМА дати друго лице и потпуно другачију дефиницију простору.

Регал ГЛЕН, који представља право компактно решење, са више отворених и затворених полица, одличан је избор за мале просторе. Савет дизајнера Форма Идеале је да га уклопите уз розе зид, са декорацијом у пастелним нијансама, чији је задатак да омекшају декор бетона и амбијент учине пријатнијим.

Бетон се у уређењу ентеријера може применити на много начина, а најважније је да нађете праву меру, како бисте постигли умирујући ефекат простора и учинили да ваш ентеријер добије ефектнији изглед.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)