Улепшајте амбијент комодом модерног дизајна

Новости онлине

03. 06. 2021. у 15:36

Приближавање летње сезоне је право време када треба одложити многе ствари које бар неко време нећемо користити, а потребно је на дохват руке ставити, омиљене сезонске комаде гардеробе.

Улепшајте амбијент комодом модерног дизајна

Фото: Промо

Уколико у свом дому немате довољно простора за одлагање, размислите о малим и функционалним комадима намештаја као решењу. У ту категорију свакако спадају и комоде, а модели комода ДУЕРО улепшаће ваш амбијент и истовремено пружити довољно простора за одлагање ствари.

Дизајниране су у четири модела, а сваки од модела се може изабрати у једном од пет понуђених декора (артисан храст, сиви храст, бела, бела лак фолија и сива). Поред тога, пред вама је и велики избор комбинација, с обзиром на то да можете изабрати и моделе различитих ширина и висина, што ће их учинити потпуно прилагодљивим вашем животном простору.

Фото: Промо

Уколико за уређење дома бирате индустријски стил, комода ДУЕРО 3К2Ф у дрво декору биће прави избор. Бројне ствари можете одложити на осам полица и у две фиоке, а изражена текстура, артисан храста и црни метал савршено иду уз индустријски стил. Ако комоду поставите испред сивог зида постићи ћете одличан контраст, док површина комоде може да послужи за декорацију и излагање омиљених декоративних ситница, књига, или можда цвећа. Место на зиду изнад комоде идеално је за огледало или уметничку слику.

У индустријски стил ће се одлилно уклопити и артисан храст и црни метал испред зида од опеке, а сјајан ефекат можете постићи и комбинацијом два фиокара различите висине, ДУЕРО 5Ф 45 и ДУЕРО 3Ф. На њихове горње полице можете ставити рамове са фотографијама, књиге и разне драге успомене, а јастучићи, корпе од прућа или зелене биљке могу бити сјајна декорација.

Фото: Промо

За љубитеље сведенијег амбијента, предлог је комода у белом декору, док би у том случају зид, под и остали делови намештаја требало да буду у неутралним тоновима, попут амбијента са комодом ДУЕРО 5Ф 90.

Популарност скандинавског стила и даље расте, а одликује га минимализам који користи комбинацију текстура и нежних нијанси декорације како би углађени, модеран намештај добио топлину и привлачност. Уколико пожелите да прилагодите амбијент управо овом стилу, онда нека ваш избор буде комода ДУЕРО 5Ф 90 у сивом декору. Динамику простора можете постићи детаљима, попут лампе или додатних полица. Дизајнери ентеријера Форма Идеале саветују да пропратни детаљи буду у хладним, плавим нијансама, а ако сте искрени љубитељ плаве боје, можете и зид да обојите у плаво.

Фото: Промо

Комоде ДУЕРО могу бити део ваше дневне, спаваће собе, дечије собе или ходника, где год вама одговара. Уклапају се естетски у било који амбијент и пружају довољно места да спакујете све потребно, што је и лепо и корисно. Одлучите се за своју омиљену комоду ДУЕРО и сместите је где год пожелите.

Ускоро опширније

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)