Сместите све потребно у 25 квадрата

ПРОМО

28. 05. 2021. у 12:42

ПОМИСАО на уређење стана од 25 квадрата обично асоцира на недостатак простора. Изазовно свакако јесте, али ако се у то упустите као у нови подухват, довољно је да испратите савете архитеката и дизајнера ентеријера и додате свој лични печат уређењу.

Сместите све потребно у 25 квадрата

Фото: Форма Идеале

 Тако ћете најбоље креирати простор који ће вам пружити осећај комфора и могућност да у њега сместите све што вам је потребно за живот.

Израда намештаја по мери изискује више времена и новца, па се уместо те могућности саветују креативна и мултифункционална решења, погодна за мале просторе. Уколико се одлучите за уређење простора у индустријском стилу, одабрани намештај, али и његов распоред, савршено му одговарају.

Фото: Форма Идеале

Кухиња је неизоставан део сваког дома и просторија где се проводи доста времена, па је свакако веома важно одабрати ону која ће одговарати вашим потребама. Кухиња АДЕЛА представља модерни, иновативни дизајнерски концепт, који задовољава све функционалне и естетске захтеве, и идеалан је избор за кухињу у индустријском стилу.

Идеја је да трпезаријски сто већих димензија замените шанком, попут бар стола ДС-6126-W.ОАК, којим ћете додатно уштедети простор, а поседује и изузетно практичне полице за одлагање. Барске столице, попут барске столице БЈ-006, одличан су додатак и савршено ће се уклопити у овај стил.

Фото: Форма Идеале

Насадна полица САРДИНИА НП 500 може попунити преостали слободни простор у кухињи, а погодна је за одлагање свих ситница или декорације.

У малом простору увек је добродошао додатни број места за спавање, а лежај АДРИА, који је идеално решење за вишенаменско опремање дома, пружиће вам и ту могућност.

Део сваког дневног боравка је и клуб сто, а сјајан одабир је клуб сто БЈ-2605, чије централно постављање неће реметити концепт индустријског дизајна, будући да је транспарентан,. ТВ полица је обавезан додатак овом амбијенту, а предлог ТВ полице уз индустријски стил је ТВ полица САРДИНИА ТВ 170, која због своје практичности обезбеђује и простор за одлагање још неких ствари, попут књига, декорације и сл.

Фото: Форма Идеале

Могуће је да у стану од 25 квадрата остане довољно простора и за предсобље, а добитну комбинацију чине елемент предсобља САРДИНИА КОМ и елемент предсобља САРДИНИА ОГ ЦИВ.

Гвожђе се у индустријском стилу употребљава као украсни и структурални елемент, што су дизајнери ентеријера Форма Идеале нагласили у спаваћем делу, коришћењем елемената намештаја из колекције САРДИНИА. Савет је комбинација брачног кревета САРДИНИА 160, ноћног ормарића САРДИНИА НО2Ф и гардеробера САРДИНИА 220 ОГ, чији је бенефит начин отварања клизним механизмом, јер не захтева додатни простор и већу удаљеност од брачног кревета.

Дому можете дати индустријски изглед и необрађеним материјалима, попут опеке и бетона, уз обавезан мултифункционални намештај одговарајућих димензија. Важно је да елементи намештаја које бирате одговарају свим стандардима који задовољавају потребе свакодневног живота, а да вам истовремено пруже комфор и прави осећај дома.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)