ВЕЧЕРАС ПРВО ИЗВЛАЧЕЊЕ У НОВОМ ЦИКЛУСУ НАГРАДНЕ ИГРЕ "УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ": Будуће власнике станова бирају тастер и куглице у 18 часова

С. Б.

28. 01. 2023. у 08:00

БРОЈНИ грађани Србије данас ће бити пред телевизијским екранима. У 18 часова је прво извлачење у новом циклусу наградне игре "Узми рачун и победи". Већ данас два предана потрошача освојиће по стан у Београду. Један једнособан и један двособан.

ВЕЧЕРАС ПРВО ИЗВЛАЧЕЊЕ У НОВОМ ЦИКЛУСУ НАГРАДНЕ ИГРЕ УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ: Будуће власнике станова бирају тастер и куглице у 18 часова

Фото: Инстаграм

Укупан наградни фонд је десет станова у главном граду, укупне вредности од скоро 1,7 милиона евра. Предвиђено је пет јавних извлачења, у емисијама које се емитују уживо на Првом програму РТС-а, од 28. јануара до 25. фебруара.

Нови циклус наградне игре је потпуно електронски, па ће извлачење бити крајње необично. Укратко, комбинација "лото" и "слагалице". Бројчани део рачуна ће се извлачити из бубња у коме је по шест комада свих цифара, од 0 до 9. Куглица, међутим, све време остаје у бубњу и играју и даље да се неком броју не би умањила шанса. Потом се тастером бирају слова која чине код рачуна. У игри ће бити само она слова која су могућа, која се потенцијално налазе на рачуну. Кодови на рачуну иду редом, па и слова на њима. Спајањем извучених слова и бројева, добија се јединствени код и добитник.

СТИГАО РЕКОРДАН БРОЈ РАЧУНА

ИЗ Владе Србије поручују да су оборени апсолутно сви постојећи рекорди броја послатих рачуна, у свим досадашњим колима наградне игре. Јуче до 8 часова ујутру, грађани Србије послали су невероватних 41.099.325 рачуна, што је заиста превазишло све процене одзива, чак и оне најоптимистичније.

 - У свакој од емисија биће додељена по два стана - наводи Влада Србије. - Право учешћа у првом и сваком наредном извлачењу имаће фискални рачуни унети до 12 часова на дан извлачења. Они рачуни који буду регистровани након тога или који не буду извучени у емисији, имају право учешћа у наредном извлачењу. Такође, сви рачуни који не буду добитни у овом кругу наградне игре, биће у конкуренцији за награду у другом кругу наградне игре у другој половини 2023. године.

Право на учешће у наградној игри "Узми рачун и победи" имају сви пунолетни грађани Србије, а за учествовање је неопходна апликација "Узми рачун и победи" на мобилном телефону.

У другом извлачењу додељује се једноипособан и двособан стан у Београду. У трећем се бира власник два двособна стана у Београду. Коло касније додељују се двоипособни и трособни, а у петом - трособан и четворособан.

БОНУС ВИДЕО:

"УМЕТНОСТ ИЗНАД СВЕГА“: Међународни филмски фестивал Кустендорф отворен на Мокрој гори

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се данас народу окупљеном на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, на централној државној манифестацији поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године. Његов говор преносимо у целости.

24. 03. 2023. у 20:48

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

ХРВАТ СЕ ПОЛИО БЕНЗИНОМ И ЗАПАЛИО ЗБОГ ДРЉАЧЕ: Целог живота се борим против Срба, а он пева у мом селу! Бора није могао да разуме мржњу

ХРВАТ СЕ ПОЛИО БЕНЗИНОМ И ЗАПАЛИО ЗБОГ ДРЉАЧЕ: "Целог живота се борим против Срба, а он пева у мом селу!" Бора није могао да разуме мржњу

ХРВАТ Стојан Целишчак (1970), учесник рата у којем се распала бивша Југославија, полио се бензином, а потом запалио у знак протеста јер је познати српски певач Бора Дрљача, имао концерт у његовом родном месту Лепавина, надомак Костајнице.

25. 03. 2023. у 14:45

Коментари (0)

У СТВАРНОМ ЖИВОТУ НЕ БИ БИЛО МОГУЋЕ: Гледаоцима Бољег живота није сметало