СПОЈИЛА УМЕТНОСТ И НАЈБОЉЕ ИЗ ПРИРОДЕ: Олгица Самоиловић проглашена за једну од победница конкурсa "100 најуспешнијих пословних жена"

В. МИТРИЋ

29. 05. 2022. у 09:44

ОЛГИЦА Самоиловић, дипломирана економисткиња, директорка лозничке фирме "Хедера Вита", која је, за релативно кратко време, створила низ брендова Србије и Вуковог краја, проглашена је за једну од победница на конкурсу "100 успешних пословних жена", који је организовало предузеће "Поште Србије".

СПОЈИЛА УМЕТНОСТ И НАЈБОЉЕ ИЗ ПРИРОДЕ: Олгица Самоиловић проглашена за једну од победница конкурсa  100 најуспешнијих пословних жена

Приватна архива

Самоиловићева ће, како су саопштили из "Поште Србије", бити представљена у јединственој брошури, која ће бити доступна свим поштама у земљи. Ово уздарје за младу и успешну жену са радошћу је примљена не само у фирми већ и у граду и окружењу, али и код "армије" оних који користе природне производе које је Олгица осмислила и произвела са својим тимом.

Добитница тог признања је, како се то популарно каже, стасала у "врх врхова" предузетника у Србији, коју славe и ван њених граница преко производа који су подједнако тражени на свим странама света. Показала је и доказала да жене у послу могу да буду не само раме уз раме, већ и изнад мушкараца. Лозници и околини, до њене пословне појаве, није дуго било озбиљнијег бренда.

- Реч је о личности која је спојила уметност, најбоље из природе и љубав према људима у својој мисији, која је и пословна и топла људска - каже академик Драгољуб Мирковић, ликовни уметник. - Врло је важно што запослени у фирми, на чијем је челу, имају од ње, не само пристојне приходе, већ најбоље могуће људско уважавање и разумевање, што је сада, нажалост, реткост.

Производима ове Лозничанке, природним сапунима дивио се и наш чувени писац и академик Добрица Ћосић, који је рекао да, преко њих, осећа мирис Јадра, Вуковог краја и Србије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

МАКРОН МОЛИО ПУТИНА: Напет телефонски разговор четири дана пре рата: Зеленски вас лаже, људе су спаљивали