ПРВИ MOVENPICK ХОТЕЛ У СРБИЈИ: Ланац ACCOR стигао код нас врдник ушао у туристичку лигу света

В. Н.

02. 07. 2022. у 16:00

БИСЕР бањске туристичке понуде „Фрушке терме“ постале су део чувене Акор групе. Потписивањем уговора о франшизи домаће "Промонт групе" и француског "Акора", српски спа центар из Врдника ушао је у елитно друштво престижних дестинација светског ланца хотела Movenpick.

ПРВИ MOVENPICK ХОТЕЛ У СРБИЈИ: Ланац ACCOR стигао код нас врдник ушао у туристичку лигу света

Светске, а наше - "Фрушке Терме", ТАНЈУГ/ Милош Миливојевић

Movenpick је основан у Швајцарској. Имају више од 110 хотела и одмаралишта широм света, а планирају још 50 до 2025. године. Део је групације "Акор" која има више од 5.300 некретнина и 10.000 угоститељских објеката у 110 земаља. "Акор" запошљава 270.00 људи, има 40 брендова и 5.300 хотела широм планете.

У пројекат „Фрушке терме ризорт & Спа" домаћа Промонт Група је до сада уложила око 80 милиона евра и то у три хотелска ризорта са 300 луксузних соба, 14 отворених и затворених базена са термалном водом...

Директор "Промонт групе" Александар Цицмил оцењује да је улазак „Терми“ у ланац „Movenpick“ веома значајно за домаћи бањски туризам.

- Имаћемо прилику да сада уђемо у систем који има 73 милиона лојалити картица које су у власништву међународних туриста, дакле, 73 милиона људи прати Акорове објекте и то је невероватно тржиште и прилика - рекао је Цицмил.

Промонт Група је основана 1958. године и од свог оснивања еволуирала је у једну од најзначајнијих компанија у сектору туризма, грађевинарства, енергетике и дестилованих пића у Србији и на Балкану.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЖИВОТ ЕНЦА ФЕРАРИЈА: Из свиле у сиромаштво до светске славе