МИЛАНА (41) ТРАЖИ И ЖАНДАРМЕРИЈА: Брат несталог Нишлије не губи наду, отац скрхан од бриге (ФОТО)

Ј. Ћ.

13. 06. 2024. у 07:00

Родбина, пријатељи, полицајци, Горска служба и Жандармерија трагају за Миланом Ђорђевићем (41) из Ниша, који је нестао у понедељак по подне на излетишту Бојанине воде на Сувој планини. 

МИЛАНА (41) ТРАЖИ И ЖАНДАРМЕРИЈА: Брат несталог Нишлије не губи наду, отац скрхан од бриге (ФОТО)

Ј. Ћ.

Детаљно се претражује шири простор Суве планине почев од Планинарског дома на Бојаниним водама где је пронађен Миланов службени аутомобил „шкода”, па све до врха Трем, села Душник и осталих оближњих места.

Његов рођени брат Дејан већ трећи дан трага за братом, и не губи наду да је жив. Каже да потрагу отежава то што време одмиче, као и терен који је доста неприступачан и истиче да су им сада дронови и пси трагачи једини спас.

- Цео део око Бојаниних вода смо обишли, све до Трема, Мосора, Девојачког камена, Душника, али од њега ни трага ни гласа. У овом тренутку било би нам потребно што више дронова или паса трагача, у случају да дође до кише, јер ово је трећи дан како га нема и све су мање шансе да се нађе – каже Миланов брат, који са интравенском канилом у руци, након што му је указана медицинска помоћ, неуморно трага за братом, заједно са осталима.

Скрхкан од бриге и Миланов отац Синиша на месту где је нађена „шкода“, чека вести о свом сину.

Ј. Ћ.

- Чудно је да је дошао овде у панталонама и кошуљи, када је радни дан, свашта нам пада на памет, али се ипак надамо најбољем. Милан има добар брак, има двоје деце, син му је скоро победио на такмичењу у Београду, освојио бронзану медаљу и пехар, сви смо се радовали. Расположен је био, све је било у реду. У 12 сати се јавио жени да не може да дође, пошто једно дете иде у вртић а друго у школи, па се договарају ко ће где да га покупи. Од 12 сати га више нисмо чули. Снајка ме је звала да види да није код нас, пошто се не јавља, и тада смо сви кренули да га тражимо. Пријавили смо МУП-у и пријатељи су се поделили да га траже. Код куће имамо неки паметни сат који региструје на којој километражи су му кола. Та се километража уклапала са овом локацијом, а пошто често планинари, пошли смо овде да тражимо и нашли ауто баш ту, на Бојаниним водама – рекао је он.

Архив

Каже да је полиција проверила лаптоп, мобилни телефон, аутомобил.

Урош Смиљанић, начелник Горске службе спасавања Ниш, каже да су они били међу првима који су изашли на терен и траже и даље.

Ј. Ћ.

- Тражимо нове трагове, претражујемо додатне делове терена. Тренутно имамо довољан број људи на терену и то су људи који се професионално баве тиме. Људи у што већем броју би можда направили пометњу у истрази. Терен је доста неприступачан, има много зеленила, што отежава потрагу – рекао је он.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ДВА ПУТА СУ ПОКУШАЛИ ДА МЕ УБИЈУ Хитно се огласио се Илон Маск: Опасна времена су пред нама

"ДВА ПУТА СУ ПОКУШАЛИ ДА МЕ УБИЈУ" Хитно се огласио се Илон Маск: Опасна времена су пред нама

УТИЦАЈНИ амерички бизнисмен и милијардер Илон Муск, у светлу пуцњаве на митингу бившег америчког председника Доналда Трампа, рекао је на друштвеној мрежи Икс да су у протеклих осам месеци два пута покушали да га убију.

14. 07. 2024. у 03:26

Коментари (0)

БОЉИ ЈЕ ОД ЂОКОВИЋА, НАДАЛА И ФЕДЕРЕРА Медведев запрепастио све(т), ево ко је за њега испред велике тројке