"РАДОВАНА СНИМИЛА КАМЕРА НА БРОДУ": Сестра Србина несталог у Грчкој открила нове детаље

Novosti online

09. 06. 2023. у 15:10

ДА се најмилији пре десетак дана у Грчкој несталог Радована Јурачића (44) из Кикинде тешко носе са неизвесношћу, потврдила је његова старија сестра Дијана Јурачић.

РАДОВАНА СНИМИЛА КАМЕРА НА БРОДУ: Сестра Србина несталог у Грчкој открила нове детаље

foto: Приватна архива

Кикинђанка каже да им је речено да су камере снимиле Радована док се у Атини укрцавао на брод за Кос:

- Ту информацију потврдили су нам званичници наше амбасаде у Грчкој. Са њима смо и даље у контакту. Камера на броду дефинитивно је Радована снимила. Види се док се укрцавао и чекирао карту. Међутим, не види се његов излазак са брода јер тада камере снимају путнике отпозади, па истражитељи нису утврдили да ли је Радован међу особама које су се искрцале. Нових информација нема ни његов кум. Он је такође Кикинђанин, а Радован је и ранијих година одлазио код њега да ради. Брату је ово био трећи одлазак - прича Дијана.

Потврђује да их изједа страшна неизвесност и да се скоро никоме више не јављају:

- Ценимо што медији са великим интересовањем прате Радованов нестанак у Грчкој, али ми више, верујте, немамо ништа ново да кажемо. Да имамо, сигурно бисмо то саопштили. Најтеже је Драгани, Радовановој супрузи. Сама је са двоје деце. Она се више никоме не јавља. Све ово већ предуго траје... Све споро иде... Немамо, нажалост, ништа ново да кажемо - искрена је Дијана.

У потрагу за несталим Кикинђанином укључени су српска и грчка полиција, али и Интерпол:

- Колико смо чули, данас ће се емитовати једна позната емисија у Грчкој, у којој ће бити речи и о случају мога брата. Апел у Грчкој свима је упућен, али засад нема помака. Откако су се Радован и Драгана последњи пут телефоном чули у понедељак, 29. маја, више о њему ништа не знамо - признаје Дијана.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (1)

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Ево кога још Хаг тражи осим Шешеља