МАГИЧНИ ПЕЈЗАЖ БОДРУМСКЕ РИВИЈЕРЕ: Феноменалан хотел за децу различитих узраста, али и њихове родитеље

Novosti online

08. 06. 2023. у 16:00

ГУСТО зеленило међу брдима, које надгледа плаве дубине Егејског мора, мир и спокој докле год поглед досеже. Пејзаж који је део магије Бодрумске ривијере. Међу овако прекрасним призорима, као са најлепших фотографија, лежи огроман комплекс који садржи све што вам је потребно за одмор из снова – Vogue Hotel Bodrum 5*.

МАГИЧНИ ПЕЈЗАЖ БОДРУМСКЕ РИВИЈЕРЕ: Феноменалан хотел за децу различитих узраста, али и њихове родитеље

Фото: Промо

Иако на само 8 километара од центра Bodruma, добро је сачуван од градске журбе, сакривен у заливу над којим се надвијају љупка брдашца. Његово сјајно природно окружење – зеленило траве, стабла палме и бели песак – искоришћени су као инспирација за дизајн овог велелепног комплекса украшеног мноштвом базена.

Фото: Промо

Vogue Hotel Bodrum 5* врло је софистициране, али и довољно опуштене атмосфере за породичан одмор, па вашој деци никако неће недостајати садржаја и занимација. Штавише, уживаће у свету игре у аква парку са 9 тобогана за децу, луна парку, дино парку и дечијем мини клубу, који се простире на чак 5.000м2.

Док деца уче како да на најкреативније начине проводе време, постоји велика могућност да ћете се и ви сами изгубити међу огромном избору забаве и анимације у понуди hotela. Одлична теретана, спа и wеллнесс центар врхунског квалитета, спортови на води, тениски терени и вечерње анимације у самом хотелу су на располагању само вама. Покривеност wи-фи интернетом и велике сале за састанке су само шлаг на торти по питању одличне опремљености хотела, па је одлична опција и за пословна путовања.

Фото: Промо

У оквиру ultra all inclusive услуге избор је заиста велики, па поред главног и дечијег ресторана, ту су још 4 a la carte ресторана, сваки са другим типом кухиње (италијански, рибљи, турски и далекоисточни ресторан) и чак 10 барова са разним ужинама и пићима.

Vogue Hotel Bodrum 5* налази се у малом и шармантном приморском месту Торба, које и даље одише традициналном турском атмосфером, упркос заносним вилама и хотелима који су се у њему настанили. Bodrum је у самој близни хотела, са занимљивим атракцијама живог града, од модерних продавница, до Музеја подводне археологије међу зидинама чувене тврђаве Светог Петра.

Фото: Промо

Осим понуде за Егејску регију, можете одабрати и неки од бројних, квалитетних хотела на Antalijskoj rivijeri, у Egiptu Или у Tunisu. Ако баш тражите хотеле у којима деца бораве гратис (до одређеног узраста), имамо предлоге за још три дестинације.

Фото: Промо

Предивни Desert Rose Resort 5* окупан у цвећу и зеленилу, прима двоје деце до 13 година гратис, у пратњи две одрасле особе. Када видите све забавне и спортске садржаје које исти хотел нуди, схватићете да је он идеалан за вашу породицу са двоје младих тинејџера, којима знамо, није лако удовољити.

Фото: Промо

На медитеранској обали, у Анталији, у још раскошнијем зеленилу, налази се чувени IC Hotels Green Palace 5*, који се готово сваке године унапређује и реновира, а важи за један од најбољих и најквалитетнијих на овом делу обале.

Фото: Промо

У Тунису нема пуно хотела који за старију децу дају гратис боравак, али један од оних који има нешто повољније услове (једно дете гратис у пратњи две одрасле особе) јесте Le Royal Hammamet 5* који често спомињемо и хвалимо. Налази се у Yasmin Hammametu, нуди All Inclusive услугу и има своју, прелепу, пешчану плажу.

Фото: Промо

Резервације можете и сами урадити online чим се у изобиљу хотела одлучите за онај који ћете ове године називати својим.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

САВИЋ О КОСОВУ: Зашто је за нас Србе много више од територије - завет и света земља