ДА ЛИ БИ ВОЛЕО НОВИ "РЕНЏ РОВЕР"? Није у питању првоаприлска шала

Промо

01. 04. 2023. у 10:00

АКО волиш узбуђење које доносе велики џекпотови и добици, али исто тако волиш и луксузне аутомобиле, удобност и елеганцију, онда је АПРИЛ ЈЕ ПРАВИ МЕСЕЦ ЗА ТЕБЕ.

ДА ЛИ БИ ВОЛЕО НОВИ РЕНЏ РОВЕР? Није у питању првоаприлска шала

Фото: Промо

Провозај се кроз ОНЛАЈН СЛОТ ДОМИНАЗЗИЈУ на Моззартовом сајту, чека те спој гламура и ужитка на који сигурно нећеш остати равнодушан. И не, није у питању првоаприлска шала.

Играј своје омиљене онлајн слот-игре СВАКОГ ДАНА од 1. до 30. априла, оствари највећи број поена током Доминаззије и кључеви новог Range Rover Evoquea могу да се нађу у твојим рукама.

Фото: Промо

Друга награда је електрични мотор БМW ЦЕ 04 најновије генерације. Од 3. до 100. места чекају те вредне новчане награде. Такође, током целог такмичења, на налоге за слотове падаће дневни џекпотови укупне вредности до 20.000.000 РСД. За сваког по нешто – аутомобил, мотор, џекпотови и кеш награде.

Кључеви звецкају, додаје се гас. Јеси ли спреман да изздоминираш?

Спинуј јако на mozzartbet.com/dominazzia

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!