СВИ ВОЛИМО ДОМАЋЕ: Сочно, укусно и здраво - све у једном производу Перутнине Птуј

Промо

29. 03. 2023. у 16:00

САМО оно што је добро траје дуго. Зато је симбол традиције и квалитета пилетина Перутнине Птуј која је неизоставан део свачије трпезе.

СВИ ВОЛИМО ДОМАЋЕ: Сочно, укусно и здраво - све у једном производу Перутнине Птуј

Фото: Промо

Иако не волимо сви да једемо исто, сложићемо се да сви волимо домаће, јер домаће значи здраво. 

Живети здраво је једна од најважнијих мисија савременог човека. Јасно је да је један од темеља здравог живота избалансирана и природна исхрана, тачно онаква каква човеку пружа све потребне хранљиве елементе са минималним штетним утицајима на организам. Међутим, здрава храна није нужно и безукусна. Напротив!

Нутриционистичких савета је много али се већина стручњака слаже да је најбоље избећи екстремна решења и као идеалну опцију за добру исхрану нуди оптимални баланс хранљивих материја. Једна тако уобичајена намирица скоро по правилу се налази високо на листи савета стручњака, намирница чија употреба расте у целом свету. У питању је најлаганије а опет најхранљивије од свих врста меса – пилетина!

Пилеће месо је због свог благог укуса несумњиво храна која даје простор за смелост и креативност у кухињи, а уз то је и природни је извор витамина, протеина и здравих масти, избалансиране је калоријске вредности и погодно за све узрасте и начине исхране.

Међутим, да би производ био свеж како би се задржала сва квалитета својства, потребна је права амбалажа. Зато се у Перутнини Птуј пилеће месо пакује у МАП амбалажи. 

Најважнији бенефит који МАП паковање доноси јесте дужа одрживост производа, која успорава биохемијске реакције које изазивају оксидацију или промену боје производа или пак утичу на његов непожељан мирис. Тиме се продужава рока трајања производа без икаквог мењања својстава меса.

Сетите се само мириса печене пилетине са кромпирићима који се шири из рерне. Од ове пилетине вода креће на уста: споља хрскава, а унутра мекана и сочна, то је здрава храна коју сви волимо! Таква пилетина која се пече, малтене, у свом сафту, хрскава споља, а изнутра мекана и сочна, и те како може да буде здрава. Ако је ваш избор домаћа пилетина, уз то природно узгојена у Србији, можете бити потпуно сигурни да сте појели нешто поједнако здраво, квалитетно и укусно.

Праве ствари треба тражити на правом месту, а једино право место за домаћу пилетину је Перутнина Птуј.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

Коментари (1)

ДЕВОЈКЕ, ЊИХ СЕ ЧУВАЈТЕ: Ово су највећи ПРЕЉУБНИЦИ хороскопа