УБЕДЉИВО НАЈЛЕПШИ ХОТЕЛ У МЕМШИ: Елеганција, врхунска услуга, изузетни гастрономски ужици и предивна пешчана плажа

Novosti online

22. 03. 2023. у 16:00

ГОДИШЊИ одмори се неретко и очекивано, повезују за одмор са породицом, за одмор са децом, па се фокус при избору хотела ставља на садржаје и анимације које ће најмлађе заокупити, како би на тај начин и родитељи, или баке и деке, могли да нађу који тренутак мира.

УБЕДЉИВО НАЈЛЕПШИ ХОТЕЛ У МЕМШИ: Елеганција, врхунска услуга, изузетни гастрономски ужици и предивна пешчана плажа

Фото: Промо

Нити су све породице истог састава, нити су сви одмори са децом, па зато издвајамо неке од изузетних понуда за летовање у Hurgadi уколико не путујете са децом и желите хотел који ће се потпуно посветити услугом и садржајем да анимира и одушеви вас.

Фото: Промо

Уколико сте више расположени за боравак у сувом центру Хургаде, а истовремено изузетно цените модеран дизајн, елеганцију и подразумева се, добру услугу, имамо одличан предлог.

Фото: Промо

Jaz Casa Del Mar Beach 5* налази се на новом шеталишту Хургаде (Мемша), од старог дела, Сакале и аеродрома је удаљен око 5км. Лепо уређен хотел који због своје одличне локације, садржаја и низа спортских активности које организује представља добар избор за све оне који желе да свој одмор проведу недалеко од центра града у хотелу са добром услугом и садржајем.

Фото: Промо

Hotel се налази у једној од најлепших лагуна у Хургади. На плажи је већи део лепа купалишна зона са постепеним уласком у дубину. Гости хотела могу без доплате да користе лежаљке и сунцобране.

Фото: Промо

Услуга у хотелу је All Inclusive – рани доручак, доручак, ручак, вечера. У оквиру хотела је неколико ресторана – главни ресторан La Palma, Pool Snack Restaurant, Casa Mia (italijanska kuhinja), Beach Restaurant (mediteranska kuhinja), La Grill i Oriental Restaurant (orijentalna kuhinja). U ponudi je i nekoliko barova – Cafe De Paris, Lobby Bar, Pool Bar, Sea Breeze, Shisha Corner i Beach Bar. У концепту су локална алкохолна и безалкохолна пића, ужине, сладоледи.  

Фото: Промо

Hotel има укупно 4 базена за одрасле (од којих се један греје) и 2 за децу, тим аниматора са богатим програмом, фитнесс центар, стони тенис, одбојка на песку, и терени за разне спортове, мали аqуа парк се налази у хотелу Јаз Цаса дел Мар Ресорт преко пута улице). Иако није само за одрасле, хотел је изгледом и политиком врло оријентисан на задовољство одраслих и то се налази у првом плану.

Фото: Промо

Можда сте баш овакву понуду тражили, можда сте баш планирали путовање у пару или просто без деце, можда желите хотел искључиво за одрасле, можда ћете на овом линку пронаћи баш онај који вам одговара, а налази се у категорији samo za odrasle. Ако пак тражите нешто потпуно супротно, јер планирате одмор са породицом, за вас имамо широку понуду porodičnih hotela.

Можете самостално направити online rezervaciju из удобности свога дома, а за сва питања и савете се можете обратити контакт центру на 011/655 78 00. Погледајте и наше понуде за Турску, где су цене за rane rezervacije објављене и прилика је да искористите попусте за летовање које одређени хотели одобравају у овом периоду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

Убедљиво најповољније породично летовање у 2023. Проверите сами!