ТРАЖИТЕ ИДЕАЛАН ВРТИЋ ЗА ДЕТЕ? Имамо решење за Вас!

Промо

01. 02. 2023. у 13:30

УПИСИВАЊЕ малишана у вртиц́ представља велику прекретницу у животу сваке породице. Након што донесу одлуку да је право време за овај корак, родитељи се често суочавају са још много нових дилема у одабиру предшколске установе коју ће њихови најдражи похађати.

ТРАЖИТЕ ИДЕАЛАН ВРТИЋ ЗА ДЕТЕ? Имамо решење за Вас!

Фото: Промо

Међутим, то не мора увек да буде „једначина са више непознатих“ и зато би приликом одабира вртића требало да размотрите неколико веома важних фактора.

Савремени услови боравка и пуно зеленила

Услови боравка у самом вртићу су оно што већина мајки и очева најпре проверава и они заиста јесу важни како би дете одрастало на прави начин. Родитеље који предност дају државном образовном систему обрадоваће вест да ће у близини реконструисаног Савског трга бити отворен најмодернији државни вртић са садржајима које ће деца обожавати. У потпуно новом објекту површине од око 800 квадратних метара, осим опремљених соба за угодан дневни боравак, налазиће се и најсавременија мултифункционална сала за дружења и представе, а све просторије дизајниране су као посебне „кућице“ које су ходником повезане у кружну, атрактивну форму. Свака „кућица“ имаће специфичан карактер и облик који ће стварати пријатан и миран амбијент прилагођен деци.

Фото: Промо

Малишани узраста од 3 до 6 година посебно ће се обрадовати пространом дворишту од готово 1.400 квадратних метара, које је замишљено као велико дечије игралиште. Осим уобичајених реквизита и опреме, као што су љуљашке, тобогани, клацкалице, кула за пењање и песак, оно ће садржати чак и посебно осмишљено брдашце за игру, као и зону са различитим тактилним површинама које помажу у развоју деце. Двориште, према којем ће бити оријентисане све просторије вртића, биће у потпуности оивичено зеленилом и дрвећем са свих слободних страна, што ће допринети одличној, природној заштити и изолацији од спољашње буке.

Близина породичног дома

Замислите следећу ситуацију: кренули сте ујутру на посао, узимате малишана за руку, излазите из зграде и за само један минут га већ препуштате васпитачици на чување. Након свега додатних 60 секунди лаганог хода стижете до метро станице на којој се укрштају две линије подземне железнице и већ сте на пола пута до канцеларије. Не морате да седате у ауто како бисте дете одвезли у вртић, а не морате ни да пређете пола града како бисте га покупили по повратку с посла, већ га раширених руку, безбрижно и ослобођени стреса због саобраћајних гужви, дочекујете практично надомак стана.

Да, то ће ускоро бити могуће и у Београду! BW Thalia, 34. стамбена зграда Београда на води, поред изузетних садржаја у околини, нуди садржаје осмишљене имајући на уму потребе савремене породице. Љубазно особље на рецепцији у пространом лобију ту је да уместо вас одради оне ситне ствари које вам одузимају време – да позове такси, резервише авионску карту или закаже преглед код доктора. Ако нисте код куће кад се деца враћају из школе, не брините – особље ће сачекати ваше малишане и предати им кључ стана. Поред подземне гараже за маму и тату, сад и бебе имају свој паркинг, јер се у приземљу налази простор за одлагање дечијих колица. На станици за кућне љубимце поред улаза моћи ћете да очистите шапице својих крзнених чланова породице после шетње. Најсавременији спортски центар БW Аполло, са базеном, теретаном, спа центром и програмима за децу је на само пар корака од зграде, а за рекреацију на отвореном ту је Савски парк, са 700 метара дугачком џогинг стазом, мултифункционалним спортским тереном и столовима за стони тенис.

Фото: Промо

 

На корак до школе, музеја и позоришта

Кажу да протицање времена најбоље видимо по деци – чини нам се да су јуче тек кренули у вртић, а данас им већ пакујемо књиге и пратимо их у школу. Зато је важно да имамо дугорочан план њиховог образовања, који ћемо ускладити са породичном динамиком. BW Thalia нуди управо овакву могућност – на само два минута хода налазе се и модеран вртић и најсавременија двојезична државна школа са базеном и спортским теренима. Прва пријатељства, склопљена у обданишту, тако ће моћи да се наставе и у школским клупама, а нека од њих сигурно ће потрајати цео живот.

Локација у залеђу Савског трга, где ће се БW Тхалиа налазити, препуна је културно-образовних садржаја намењених превасходно најмлађима. Након темељне реконструкције, згради Старе поште, ремек-делу великог српског архитекте Момира Коруновића, биће враћена оригинална декоративна предратна фасада. Управо та зграда ће постати нови дом позоришта „Бошко Буха“, интерактивног дечијег музеја, као и библиотеке. Након што са својим малишаном одгледате неку занимљиву дечију представу или га поведете у обилазак музеја у којем ће кроз игру овладавати основама различитих наука, на последњем спрату ће вас чекати ресторан и кафић у којима можете да предахнете уз освежавајући напитак или ручак.

Фото: Промо

Обезбедите породични мир и спокојно детињство својим малишанима, као и обиље квалитетног времена за целу породицу – региструјте се на belgradewaterfront.com, закажите термин код продајног саветника и 3. фебруара посетите продајни дан у БW Продајном центру на Сава Променади, када вас очекује највећи избор станова у БW Тхалиа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се данас народу окупљеном на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, на централној државној манифестацији поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године. Његов говор преносимо у целости.

24. 03. 2023. у 20:48

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

ХРВАТ СЕ ПОЛИО БЕНЗИНОМ И ЗАПАЛИО ЗБОГ ДРЉАЧЕ: Целог живота се борим против Срба, а он пева у мом селу! Бора није могао да разуме мржњу

ХРВАТ СЕ ПОЛИО БЕНЗИНОМ И ЗАПАЛИО ЗБОГ ДРЉАЧЕ: "Целог живота се борим против Срба, а он пева у мом селу!" Бора није могао да разуме мржњу

ХРВАТ Стојан Целишчак (1970), учесник рата у којем се распала бивша Југославија, полио се бензином, а потом запалио у знак протеста јер је познати српски певач Бора Дрљача, имао концерт у његовом родном месту Лепавина, надомак Костајнице.

25. 03. 2023. у 14:45

Коментари (1)

МНОГИ НЕ ЗНАЈУ: Иванин отац познат је јавности, а пре глуме заједно са њим се бавила необичним занимањем