62 ГОДИНЕ УСПЕШНОГ ПОСЛОВАЊА ХЕМОФАРМА: Хемофарм представио нове успехе и инвестиције у 2022. години

Новости онлајн

09. 12. 2022. у 12:28

ХЕМОФАРМ је и у 2022. наставио свој раст и годину завршава са изузетним пословним резултатима, речено је на свечаном коктелу који је регионални лидер у фармацеутској индустрији уприличио за пријатеље, пословне партнере и сараднике.

62 ГОДИНЕ УСПЕШНОГ ПОСЛОВАЊА ХЕМОФАРМА: Хемофарм представио нове успехе и инвестиције у 2022. години

Фото: Промо

Хемофарм је прославио 62 године успешног пословања, истичући да је добро здравље сваког појединца основна мисија компаније и њено највеће богатство.

Највећи успех у 2022. години везан је за пословање у изузетно захтевном амбијенту, у којем је компанија Хемофарм испоручила своје производе на сва тржишта на којима СТАДА Група послује, у количини која је захтевана и у квалитету који се подразумева. Од 2006. године, од када је Хемофарм део СТАДА Група, инвестирано је преко 400 милиона ЕУР.

Фото: Промо

- Фокусирајући се на раст, иновације и оперативну изврсност, настављамо да развијамо Хемофарм као модерну и одговорну компанију. Следећи путоказе одрживог развоја, настављамо стазама које нису утабане и једноставне, али су наше јасно опредељење. И даље ћемо тежити да кроз унапређење и развој Хемофарма, доприносимо одрживом развоју целокупног друштва. Када је реч о пословању, наставили смо да се крећемо узлазном путањом. Ову годину завршавамо са 306 милиона произведених паковања, што представља пораст од 6.8% у односу на прошлу годину. Као један од највећих немачких инвеститора, и у овој години смо наставили са инвестицијама. У Хемофарм Групу у 2022. уложено је око 25 милиона ЕУР у стратешке пројекте. Наш портфолио је наставио да расте, а најважније од свега је да смо остали домаћи и регионални тржишни лидер у одрживом развоју и најодлучнији борац за здравље људи - поручио је др Роналд Зелигер, генерални директор Хемофарма, и додао да је Хемофарм сачувао лидерску позицију на тржишту Србије.

Фото: Промо

Према његовим речима, Хемофарм је не само лидер у фармацеутској индустрији, већ и родоначелник одрживог, паметног и одговорног пословања на овим просторима. Ове године је објављен и 10. јубиларни извештај о одрживом пословању. Заузимајући више од 70% укупног извоза фармацеутских производа из земље, вршачка компанија је уједно и највећи српски извозник лекова. Послује на четири континента и има тим од око 4000 запослених. Хемофарм је присутан на скоро 40 тржишта света и убраја се у највеће фармацеутске произвођаче овог региона.

Фото: Промо

- Поред свих успеха, посебно смо поносни на Хемофарм фондацију која наредне године прославља 30. рођендан. Њена истрајност у борби за здравље људи, доказ је да посвећеност и вера у свако добро појединца, могу променити свет и створити боље место за живот свих нас - истакао је Зелигер овом приликом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОСАМНАЕСТОГОДИШЊА девојка М. Д. из села Маргита, код Вршца, коју су 2. и 3. фебруара силовали М. Ј. (42) и његов син Н. Ј. (22) из истом места, наводно је била актер уговореног брака.

07. 02. 2023. у 22:02

Коментари (0)

ЧЕТИРИ ГОДИНЕ НАКОН НЕСРЕЋЕ: Деа Ђурђевић поново у болници - Идем на операцију