Новогодишња чаролија стиже у Лиллy дрогерије!

Промо

05. 12. 2022. у 11:30

ПРАЗНИЧНА чаролија полако нас обузима, а Лиллy дрогерије су одлучиле да и ове године својим купцима обезбеде специјалне Новогодишње каталоге.

Новогодишња чаролија стиже у Лиллy дрогерије!

Фото: Промо

Уживање у страницама каталога сигурно ће вам помоћи у добијању инспирације за поклоне које ће обрадовати ваше најближе, а који су прилагођени најразличитијим стиловима, жељама и буџетима. Каталог ће садржати само део празничне понуде која је у целини доступна на www.схоп.лиллy.рс, а сваки производ који желите да дарујете драгим људима или себи можете поручити и онлине.

Фото: Промо

АУ Лиллy Дрогерие желе да и ове године подрже одговорно понашање према планети и зато ће све Новогодишње каталоге потрошачи моћи да врате, а они ће затим бити рециклирани. За све купце који се одазову позиву на рециклажу, обезбеђено је 15% попуста на цео рачун у периоду 1.2.2023. до 1.3.2023. За један каталог важи један попуст, а ова понуда може се искористити једном и не односи се на артикле који су већ на снижењу, лекове ни поклон картице.

Фото: Промо

Понуда која се налази у специјалном Новогодишњем каталогу важи од 15.12.2022. до 15.01.2023, а за чланове Лоyалтy клуба цео каталог са свим погодностима важи у периоду од 01.12. до 14.12.2022.

Фото: Промо

*Поменуте акције не односе се на понуде у објектима на аеродрому „Никола Тесла“, гате Ц4 и на Златибору.

Желимо вам срећне празнике!

 

 


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВАЖНО ЗА ВЛАСНИКЕ ДИЗЕЛАША: Држава плаћа 2100 евра за замену - ово ће бити услови

ВАЖНО ЗА ВЛАСНИКЕ ДИЗЕЛАША: Држава плаћа 2100 евра за замену - ово ће бити услови

ВОЗАЧИ који имају старог дизелаша од следеће године ће моћи од државе да добију субвенцију од 2.100 евра за куповину новог или половног путничког аутомобила евро 6 стандарда.

31. 01. 2023. у 10:30

ИВАНИШЕВИЋ КОНАЧНО ОТКРИО ИСТИНУ: Ево шта каже о непристојном понашању Новака Ђоковића

ИВАНИШЕВИЋ КОНАЧНО ОТКРИО ИСТИНУ: Ево шта каже о "непристојном" понашању Новака Ђоковића

НОВАК ЂОКОВИЋ још једном је покорио Аустралију и импресивним издањем, које је крунисано победом против Стефаноса Циципаса, докопао се 22. гренд слем титуле. Све је прштало од емоција у Мелбурну, па је Ноле тако под огромним набојем ушао у једном моменту у расправу са својим тренером - Гораном Иванишевићем.

31. 01. 2023. у 08:38

МУКЕ С НОСОМ: Људи су буљили у мене, деца запиткивала (ФОТО)

МУКЕ С НОСОМ: Људи су буљили у мене, деца запиткивала (ФОТО)

КОНРАДО Естрада, грађевински радник и житељ Њујорка, био је принуђен да носи маску за лице и пре пандемије. Овом педесетогодишњаку нос је био толико деформисан да после неког времена више није могао нормално да дише, нити да једе. Да ситуација буде још гора, изгледало је као да има мали пенис на глави.

01. 02. 2023. у 09:39

Коментари (0)

Три кључне предности ласерске хирургије простате