УНИЦРЕДИТ ПОДРШКА МАЛИМ ПРЕДУЗЕТНИЦИМА: Бизнис клијентима УниЦредит Банке Србија омогућен Тап он Пхоне - терминал на мобилном телефону

Новости Онлајн

01. 12. 2022. у 11:16

УНИЦРЕДИТ Банка Србија, уз подршку компаније Мастерцард, у своју понуду бизнис клијентима уврстила је Тап он Пхоне решење (ПОС терминал на мобилном телефону) под називом ФлеxиПОС.

УНИЦРЕДИТ ПОДРШКА МАЛИМ ПРЕДУЗЕТНИЦИМА: Бизнис клијентима УниЦредит Банке Србија омогућен Тап он Пхоне - терминал на мобилном телефону

Фото: Промо

Решење је идеално за бизнисе којима је потребно флексибилно, брзо и мобилно решење прихватања плаћања, као и онима који не желе да се продаја заустави на каси. Уз ФлеxиПОС, мали трговци могу лакше и без иницијалних улагања да омогуће прихват бесконтактних картичних плаћања и тиме себи отворе нове могућности за зараду, уз истовремено задовољавање потреба својих клијената за савременим платним решењима на која су навикли.

ФлеxиПОС УниЦредит Банке је решење лако за коришћење и примену јер се у свега неколико секунди терминал може инсталирати на мобилном телефону, а прихвата бесконтактна плаћања, било када и било где. Овај терминал омогућава ниже месечне трошкове без потребе куповине или ренте додатног ПОС терминала, док, уколико је потребно, истовремено се може користити и у комбинацији са класичним ПОС-ом. Обука запослених за коришћење терминала је једноставна, а корисничко искуство плаћања знатно унапређено.

- УниЦредит Банка Србија се труди да увек прати трендове тржишта и да клијента ставља у центар свог пословања. Због тога нам је задовољство што смо у могућности да нашим клијентима понудимо ФлеxиПОС, једну од услуга УниЦредита која је потврда тога да се трудимо да одговоримо на потребе клијената и захтеве које тржиште ставља пред њих.

Клијенти би требало би имају у виду да овакав ПОС терминал јесте решење будућности и то због његових каратеристика које се тичу функционалности, лакоће примене и употребе. ФлеxиПОС решење треба да размотре сви они којима је неопходна брза и једноставна наплата, пре свега следеће делатности: курирске службе, козметички и фризерски салони, ресторани, такси услуге, занатске делатности као и рецимо кетеринг услуге, сајамске услуге плаћања, и слично - истиче Александра Рашић, чланица Извршног одбора, УниЦредит Банке Србија.

- Практичност и флексибилност плаћања су постале подразумеване карактеристике савремене трговине. Корисници очекују да могу да плате било када и било где оном платном методом која им је најпрактичнија у датом тренутку, што све чешће подразумева безготовинска плаћања, чак и код нетрадиционалних трговаца, као што су курири, продавци на пијацама или мајстори. Верујемо да ће ФлеxиПОС решење које лансира УниЦредит Банка врло брзо пронаћи своје место међу трговцима захваљујући погодностима и уштедама које доноси - изјавила је Јелена Ристић, директорка за тржишта Србије, Црне Горе и БиХ у компанији Мастерцард.

Више о ФлеxиПОС детаљима инсталације и сетовања, накнада и подршке, као и најчешћа питања можете пронаћи на сајту Банке хттпс://www.уницредитбанк.рс .

О УниЦредиту

УниЦредит је паневропска комерцијална банка са јединственом понудом услуга у Италији, Немачкој, централној и источној Европи. Наша сврха је да оснажимо заједнице да напредују, пружајући најбоље у класи за све заинтересоване стране, откључавајући потенцијал наших клијената и наших људи широм Европе.

Опслужујемо више од 15 милиона клијената широм света. Они су срце свега што радимо на свим нашим тржиштима. УниЦредит је организован кроз четири кључна региона и два центра за развој производа, корпоративних и индивидуалних решења. Ово нам омогућава да будемо блиски нашим клијентима и да искористимо искуство целе Групе за развој и понуду најбољих производа на свим нашим тржиштима. Дигитализација и наша посвећеност принципима ЕСГ-а су кључни покретачи наших услуга. Они нам помажу да пружимо изврсност нашим заинтересованим странама и креирамо одрживу будућност за наше клијенте, наше заједнице и наше људе.

О компанији Мастерцард

Мастерцард је глобална технолошка компанија у области платне индустрије. Наша мисија је да помежемо и оснажимо инклузивну, дигиталну економију од које корист имају сви и свуда тиме што трансакције чинимо сигурним, једноставним, паметним и приступачним. Кроз кориштење сигурних података и мреже, партнерстава и ослањајући се на непроцјењиве страсти, наше иновације и рјешења помажу појединцима, финансијским институцијама, владама и пословним субјектима да остваре свој највећи потенцијал. Наш коефицијент пристојности (ДQ) је у основи наше пословне културе и свега што радимо унутар компаније и изван ње. Са везама на преко 210 тржишта и територија, ми градимо одрживи свијет у коме су непроцјењиве могућности свима доступне.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЧЕТИРИ ГОДИНЕ НАКОН НЕСРЕЋЕ: Деа Ђурђевић поново у болници - Идем на операцију