"БУДИМО У КОНТАКТУ": МУП увео сјајну новину за све запослене

Танјуг

29. 11. 2022. у 21:57

МИНИСТАРСТВО унутрашњих послова је међу првима у региону увело апликацију којом се омогућава запосленима да директно комуницирају са Кабинетом министра унутрашњих послова, саопштило је вечерас Струковно удружење полиције "Др Рудолф Арчибалд Рајс".

БУДИМО У КОНТАКТУ: МУП увео сјајну новину за све запослене

Фото: Танјуг/Милош Миливојевић/МУП

Апликација "Будимо у контакту" омогућава запосленима да директно комуницирају са Кабинетом министра у циљу побољшања услова рада и живота припадника МУП, а пре свега у циљу брже и лакше комуникације са запосленима.

Апликација "Будимо у контакту" је доступна на интернету МУП и омогућава слање порука, коју може послати сваки припадник МУП-а, без обзира на опис посла, уколико то жели чак и не наводећи своје податке, анонимно. Идеја је да се коришћењем апликације "Будимо у контакту" заједнички дође до идеја, сугестија и предлога чијим евентуалним реализацијама ће се постићи већи ниво задовољства код запослених у свим организационим јединицама МУП, наводи се у саопсстењу.

Идеја којом се МУП водио приликом креирања апликације је да свака припадница или припадник имају могућност да предложе или сугеришу шта је оно на чијем побољшању би могли радити или да похвале нешто урађено.

Поруке послате путем апликације су искључиво информативног карактера, са поменутим циљем и нису обавезујуће како за припаднике тако ни за МУП. Поруке су анонимне уколико се запослени сами не потпишу и оставе контакт податке, наводи се у саопсстењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

Коментари (3)

МОРАТЕ ЗНАТИ: Шта треба да радите у случају јаког земљотреса