Одговори на сва ваша питања - Практика

Промо

30. 11. 2022. у 10:00

ВЕРОВАТНО сте се безброј пута нашли у ситуацији да вам је потребан одговор или податак у вези са неким питањем.

Одговори на сва ваша питања - Практика

Фото: Shutterstock

Како то обично бива, користили сте интернет да би сазнали то што вам је потребно. Мало је портала путем којих можете да нађете све што вас интересује и добијете практичне одговоре на сва своја питања. Међутим, почетком године појавила сел МојаПрактика, сајт какав смо прижељкивали.

Шта је портал Моја Практика?

Сајт је осмишљен као место које ће пружити одговоре на бројна питања с којима се људи сусрећу свакодневно. Када посетите портал, јасно ће вам бити да су обухваћене разне теме и да за свакога има понешто. Иако испрва делује као још један класичан сајт у мору других, ипак није тако. На њему нећете наћи текстове везане за политичке и ријалите теме, већ искључиво корисне чланке који ће вам и те како помоћи и решити недоумице.

Рубрике и теме

Када смо већ поменули широк дијапазон тема, томе у прилог најбоље говори текст за љубитеље хране, као што је индијска храна. Уколико вас занима да ли је могућа трудноћа без симптома, имају и на то одговор. Можете сазнати и који су то све обичаји за крштење детета, како се особа припрема за полумаратон и шта је гаслајтинг. Свакоме ко има љубимца и двориште, сигурно ће добро доћи савет, како направити кућицу за пса.

Уколико се налази у периоду живота, када прижељкујете бебу, портал је направио и калкулатор плодних дана. Док трагате за одговорима, није на одмет да пробате пробате феноменални рецепт за орео чизкејк. Даме ће вероватно занимати како да саме ураде педикир код куће, а могуће и шта је натална карта.

Ово су само неке од прегршт тема које можете наћин на порталу. Топло вам препоручујемо да посетите сајт, сигурно ћете наћи неку тему или рубрику по вашем укусу. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ОВО ЈЕ ЋЕРКА ДУБРАВКЕ МИЈАТОВИЋ И ПОЗНАТОГ ГЛУМЦА: Сакривена од очију јавности - од мајке је наследила лепоту

ОВО ЈЕ ЋЕРКА ДУБРАВКЕ МИЈАТОВИЋ И ПОЗНАТОГ ГЛУМЦА: Сакривена од очију јавности - од мајке је наследила лепоту

ЋЕРКА глумице Дубравке Мијатовић, Ива Радаковић, не експонира се јавно, а када је виде многи кажу да личи на своју мајку од које је, како изгледа, наследила лепоту.

28. 01. 2023. у 08:23

Коментари (0)

ПРЕМИНУО ГЛУМАЦ САША ПЕТРОВИЋ: Остаће упамћен по улогама у многим филмовима, али и серијама Вратиће се роде, Луд, збуњен, нормалан...